2777
2789
عنوان

شوهرم همش منو وادار میکنه به پدرم رو بزنم برای ماشین گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 36 پست
شوهرت خیلی متوقع شده خصوصا وقتی گفتی بابام ماشین رو لازم داره و گفته هفته بعد میریم، عصر هجر که نیست ...

من خیلی استرس دارم که شوهرم به خودش نگیره

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
بدترین اشتباهت اینه که راک و راست به همسرت نمیگی، برو زل بزن توو چشماش و با اعتماد بنفس بگو ماشین سو ...

حرفت درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین کارو میکنم تو فکر خودمم همینه

اسی اینهمه ملت دارن بهت میگن دروغ نگو، چرا بابت توقع همسرت خودت رو توو دروغ و اینا میندازی، باز میگی میرم ی بهونه الکی میارم؟! 

واقعا فازت چیه میخوایی بهونه بیاری و دروغ بگی؟! 

اینهمه بی ارزشی و کم اعتماد بنفس رو نمیفهمم 

اسی اینهمه ملت دارن بهت میگن دروغ نگو، چرا بابت توقع همسرت خودت رو توو دروغ و اینا میندازی، باز میگی ...

حق باتوعه راست میگی 🙂

من خیلی استرس دارم که شوهرم به خودش نگیره

عزیزم هر آدم عاقلی میدونه سواری برای بار بردن نیست و از طرفی واقعا ریسک میکنید با ماشین یکی دیگه سفر میرید، همسرت به خودش بگیره خب، کارش اشتباهه و باید این رو بهش بگی 

خونواده همسر من همینطوری هستن و توو تعارف و رودروایسی هم‌ به هم دروغ میگن و من به وضوح نتیجه مخرب این تعارفات و دروغها رو توو خونواده شون میبینم 

از من به شما نصیحت، زندگی مشترک جای این تعارفات و... نیست 

عزیزم هر آدم عاقلی میدونه سواری برای بار بردن نیست و از طرفی واقعا ریسک میکنید با ماشین یکی دیگه سفر ...

راست میگی امشب چی بگم بهش 

رک بگم پدرم روش نشده؟ 

راست میگی امشب چی بگم بهش رک بگم پدرم روش نشده؟

اره، بگو مامان اینطوری گفته به نظرم اوکی نیستن ماشین بدن

به نظرم خودمم اون برنجا هم سنگینه ماشین سواری داغون میشه و البته بهش راه حل بده که فکر نکن داری تنهاش میذاری 

بگو میتونی با اتوبوس بریم بعد اسنپ بگیریم (البته که اسنپ سواری این بار رو قبول نمیکنه اما اینطوری بگو تا خودش به این فکر کنه که اسنپ سواری بار سنگین نمیاره پس سواری برای بار نیست) 

بعد چندتا پیشنهاد دیگه بده، میتونیم بدیم باربری 

میتونیم فلان کنیم 

اگر حرفی هم زد لازم نیست دعوا کنی و بگی بابام فلان بابام بهمان 

تهش و خب درست میگه دیگه پدر شاسی ماشین در میلد، فنرش فلان میشه، حالا ولش کن خدایی نکرده ی اتفاقی هم بیوفته برای ماشین، خودمون تا اخر عمر شرمنده میشیم، که کاریه، ایشلا ماشین خریدیم با ماشین خودمون میاریم 

خلاصه اول بگو بابام ماشین نمیده، بعد همراه همسرت شو و راه حل بده بعد هم برو به این سمت که اصلا ماشین کسی گرفتن دردسره و...