2777
2789
عنوان

حساس و دل نازک

159 بازدید | 26 پست

من اینطوریم. خیلی حساسم. طاقت ندارم یکی باهام بد حرف بزنه. بهم بی توجهی کنه. کلا نباید بهم بگن بالا چشمت ابروعه. خیلی دل نازکم. زود گریم میگیره.  اصلا پوست کلفت نیستم

شما هم اینطوری هستید؟

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

رفتار همه اهمیتی ندارع برامفقط کسی ک برام مهمه و دوسش دارم اگ یذرم بد رفتار کنه باهام خیلی ب دل میگی ...

آره همه که نه. کسایی که برام مهمن. منم اینجوری هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوری ام و خیلیییی اسیب دیدم بابت همین قضیه مسیر زندگیم کلا عوض شد اما دیگه برام مهم نیست دار ...

چجوری رو خودت کار میکنی؟ بیخیال باشی؟

چجوری رو خودت کار میکنی؟ بیخیال باشی؟

هر رفتاری که باهام شده در گذشته رو فقط برای ارامش خودم بخشیدم که تموم بشه بره

میخام کار پیدا کنم اینجوری تو اجتماعم و با ادمای مختلف سر و کله میزنم و کم‌کم پوستم کلفت میشه

و پادکست های دکتر مجتبی شکوری بهم خیلی حس خوبی میده و باعث میشه درک عمیق تری داشته باشم نسبت به قضایا

هر رفتاری که باهام شده در گذشته رو فقط برای ارامش خودم بخشیدم که تموم بشه برهمیخام کار پیدا کنم اینج ...

آره منم پادکستای دکتر شکوری رو گوش دادم خیلی خوبه