2777
2789
عنوان

واقعا فرهنگیان حسودی داره😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 109 پست
نه من دوسش دارم همه شاگردامو دوس دارم حتی چرکی چرکیشونو حتی یکی دیگه هست ازین بی نظم تر ولی کردمش نم ...

حس این بچه اینطوری بوده . ولی مادرش، فقط مادره. نمی شه تعویض کلاس انجام بدین؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس این بچه اینطوری بوده . ولی مادرش، فقط مادره. نمی شه تعویض کلاس انجام بدین؟؟

چرا انجام بدیم ؟ مشکلی ندارع بامن بیشتر کاربرای اینجا بامن مشکل دارن و الی اونکه صندلیشو چسبوندن به من

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

اسی تاپیکتو قفل کن امروزم تاپیکا رو حذف می کنن یکیشو بذار اعصابت ریخته بهم اینجام بدتر میریزه به هم تاپیک نزن 

کلا تاپیکا این طوره یکی که تعریف کن بقیه پشت سرش تعریف یکی که بد بگه بقیه ام بد میگن

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

چرا انجام بدیم ؟ مشکلی ندارع بامن بیشتر کاربرای اینجا بامن مشکل دارن و الی اونکه صندلیشو چسبوندن به ...

خب اگه حل شده پیشو نگیر دیگه. از مادرش هم ناراحت نباش. اونم حق داره. شما هم حق داری

اسی تاپیکتو قفل کن امروزم تاپیکا رو حذف می کنن یکیشو بذار اعصابت ریخته بهم اینجام بدتر میریزه به هم ...

اره بخدا یه کاربر بود گفتم چقد با شخصیته اونم یکی ریپلایش کرد شروع کرد توهین کردن به من  😔

عزیزم این چیه یاد گرفتید حسادت حسادت

حقوق بالایی دارید؟

امتیاز خاصی دارید که از بقیه شغل‌ها متمایزتون کنه؟

نه عزیزم شغلتون مثل باقی شغل‌ها بر اساس علاقه و انسانیت بنا شده.

خودتون خواستید رفتید و افرین که تونستید

الان حسادت به چی و به کی دقیقا؟

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

در هر صورت جشن هم که دارن باید کنار بچه ها باشی نه گوشی دستت میدونی دانش اموز که میاد مدرسه به تو سپ ...

من اصن نرفتم امروز راهم خیلی دوره بچه ها شعر میخونن و ازین کارا اصن به حضورم احتیاجی نبود باید روی صندلی میشنستم مدیر هم میدونی رام دوره گف لازم نیس بیای😔 

مادر همین بچه مگه بهتون نگفته کارما باید پس بدین؟

نه بابا کاربرای سایت گفتن مادرش بنده خدا که کمتر گل و 🙏 چیزی ازش ندیدم اونم شاغلع وقت نمیکنه ولی من بحثم اصن ی چیز دیگه بوده 😔😔😔

خیلیاشون رو دیدم سر کلاس گوشی دستشونه بچه ها هم دارن کار خودشونو انجام میدن.

😔😔😔😔خداروشکر هزار مرتبه شکر روز قیامتی هم هست حالا خوبه من زنگ تفریحم نمیرم چایی بخورم تو دفتر هر چی از دهنتون درمیاد میگین الان خیلیا رو دیدی چ ربطی به من داره شما منو سر کلاس دیدی؟

😔😔😔😔خداروشکر هزار مرتبه شکر روز قیامتی هم هست حالا خوبه من زنگ تفریحم نمیرم چایی بخورم تو دفتر ه ...

نه عزیزم با شما نبودم

انصافا مدرسه ی پسرم هم که غیرانتفاعیه معلمهاش عالین

ولی دخترم کلاس اولش دولتی بود هر بار میرفتم معلمه پاهاشو انداخته بود رو میز گوشی دستش بود و داشت لقمه میخورد ما هم تو خونه پدرمون دراومده بود باید درس یاد بچه ها میدادیم.

بیشتر تو مدارس دولتی و بین معلمهایی که نزدیک بازنشستگی هستن دیدم این موردو