وای نمیدونستم انقد آدم حسود زیاده میان اسمونو به زمین ربط میدن تا حسادتشون رو تخلیه کنند من داشتم مادری که بیسواد بوده اما میاد پیشم انقددد خاکی انقد صمیمی برخورد میکنم که احساس خجالت نکنه و دلش قرص بشه که بچه ش رو میرسونم به بقیه بااینکه نمیتونه با بچش کار کنه از زنگ تفریح خودم میزنم بعد میان برام مینویسن ایشالله کارماشو پس بدی ایشالله فلان شی دانشگاه نرفتی با گزینش اومدی سرکار در شان خودته وای باورم نمیشه تو همچین جامعه ای دارم زندگی میکنم خداروشکر زودتر متوجه شدم...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی تاپیکتو قفل کن امروزم تاپیکا رو حذف می کنن یکیشو بذار اعصابت ریخته بهم اینجام بدتر میریزه به هم تاپیک نزن
کلا تاپیکا این طوره یکی که تعریف کن بقیه پشت سرش تعریف یکی که بد بگه بقیه ام بد میگن
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
در هر صورت جشن هم که دارن باید کنار بچه ها باشی نه گوشی دستت میدونی دانش اموز که میاد مدرسه به تو سپ ...
من اصن نرفتم امروز راهم خیلی دوره بچه ها شعر میخونن و ازین کارا اصن به حضورم احتیاجی نبود باید روی صندلی میشنستم مدیر هم میدونی رام دوره گف لازم نیس بیای😔
خیلیاشون رو دیدم سر کلاس گوشی دستشونه بچه ها هم دارن کار خودشونو انجام میدن.
😔😔😔😔خداروشکر هزار مرتبه شکر روز قیامتی هم هست حالا خوبه من زنگ تفریحم نمیرم چایی بخورم تو دفتر هر چی از دهنتون درمیاد میگین الان خیلیا رو دیدی چ ربطی به من داره شما منو سر کلاس دیدی؟
😔😔😔😔خداروشکر هزار مرتبه شکر روز قیامتی هم هست حالا خوبه من زنگ تفریحم نمیرم چایی بخورم تو دفتر ه ...
نه عزیزم با شما نبودم
انصافا مدرسه ی پسرم هم که غیرانتفاعیه معلمهاش عالین
ولی دخترم کلاس اولش دولتی بود هر بار میرفتم معلمه پاهاشو انداخته بود رو میز گوشی دستش بود و داشت لقمه میخورد ما هم تو خونه پدرمون دراومده بود باید درس یاد بچه ها میدادیم.
بیشتر تو مدارس دولتی و بین معلمهایی که نزدیک بازنشستگی هستن دیدم این موردو