2777
2789
عنوان

واقعا فرهنگیان حسودی داره😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 109 پست
اصن نیوفتاد صندلیش پرت شد خودش نشست رو زمین همین بلوکه هس کناره تابلوعه داش صندلیشو میآورد پیشم گفتم ...

بخاطر کثیف بودنش مسخره اش کردی ؟

یا رفتاری انجام دادی؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا یکی از کسایی که بهش گفت فرهنگیان نرفتی من بودم

هیچ ربطی هم به حسادت نداره 

من ۴۳ سالمه هیچوقت هم نخواستم معلم باشم و تلاشی نکردم چون کلا خصوصیات اخلاقیم به معلمها نمیخوره و کلا معلمی رو دوست نداشتم و ندارم.

تو دانشگاه فرهنگیان بالای ۲۰ واحد دروس روانشناسی کودک و ...تدریس میشه که به نظرم هر معلمی باید این چیزا رو یاد بگیره

آخه معلم استخدام میکنن با رشته مدیریت بازرگانی و...(معلم کلاس چهارم دخترم)همه چی بلده جز برخورد با بچه ها

آدم چی بگه؟؟

اسی اگر شدت افتادن بچه زیاد بوده، و قهقه زدی 

و ی افتادن ساده نبوده 

اگر چون تمیز نبوده، رفتاری انجام دادی

برات متاسفم

دیگه پای خودت

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یعنی به خاطر ظاهر بچه مسخرش کرده ؟اگر این باشه. دیگه من حرفی ندارم

بابا مسخره کجا بود به خودش نگفته به مااااا داره میگه دردودل کرده

من خودم مدرس خصوصی بچه دبستانی هام واقعا بعضی دانش اموزا اصلا والدین به نظافتشون هیچچچچ اهمیت نمیدن چندبارم به خانواده تذکر دادم یکی دوروز رعایت میکنه باز بدتر از قبل واقعا بچه کثیف رو نمیشه تحمل کرد 

اونروز یه دانش اموز پسر داشتم بالباس فرم مدرسه ک تایم صبح بود و برگشته از ۱۲ ....ساعت ۴ اومد پیشم باهمون جورابا و صورت کثیف دم در هیچکس نبود گفتم عزیزم مگه لباس عوض نکردی گفت نه ناهار خوردم و رفتم فوتبال الانم دیدم ساعت شده چهار اومدم گفتم جورابتو دربیار پاهاتو بشور صصورت و دستاتم بشور بعد بیا برا درس واقعا والدین بعضیا خیلی مقصرن

🤎انسان باشیم🤎
بحث اینه که میگه کثیفه نظافت نداره چرک بستست بچه هم می‌خواسته پیش معلم بشینه این خانوم ب ظاهر فرهنگی ...

خانوم داری چی میگی؟(: من کی اینارو جلو بچه ها گفتم؟همه اینا تو دلم داشتم میگفتم دلم از دستش خونه بس بی نظمه من فقط بهش خندیدم که چیزی نشده نگران نباش پاشو تموم چتونه شماها؟(: حتی اون بچه خودش از دستم ناراحت نشد قضیه این بود که مدیر فقط شنید که من به بچه خندیدم چون گفت به خانوم گفتم صندلیمو عوض کنه من عوض نکردم بعد با دوستش دعواش شده که جفتشون بشینم کنارم افتاده منم بش خندیدم همین تمومه داستان بود چرا داری انقد پیاز داغشو زیاد می‌کنی تو رو قرآن دی از سر من یکی بردار 😔

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

عزیزم اون تاپیکت بودم خودت ناراحت نکن اینجام کاربرا تقلید می کنن تو نظر دادن یکی بد بگه بقیه هم شروع می کنن به بعد گفتن 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

اسی اگر شدت افتادن بچه زیاد بوده، و قهقه زدی و ی افتادن ساده نبوده اگر چون تمیز نبوده، رفتاری انجام ...

نه بخدا خیلی آروم فقط نشست رو زمین می‌دونم الان باز بم ی چیزی میگن ولی ممکن میدونم همه این گریه هاش برااین بود صندلیشو بتونه عوض کنه چون من گفتم کسی اجازه ندارع پای تابلو بشینه چون همه دانش اموزا دوس داشتن پیشم بشینم نمی‌دونم چرا همه تظاهر میکنن بهترین انسان دنیان

بابا نخندیدم مسخره کنم اینکار روی روی کلی بچه هزاران بار انجام دادم رو پسر خالم خواهرم ووو ولی این ب ...

آدما حسشونو به هم منتقل می کنن. اون بچه حس کرده که شما دوسش ندارید. بعد خندیدید به منظور برداشته. به مادرش انتقال داده. اون مادر واقعا سوخته. باید ایشون رو هم درک کرد. به زمان بسپارید تا حل شه. کاش کلاس بچه رو عوض می کردن

آدما حسشونو به هم منتقل می کنن. اون بچه حس کرده که شما دوسش ندارید. بعد خندیدید به منظور برداشته. به ...

نه من دوسش دارم همه شاگردامو دوس دارم حتی چرکی چرکیشونو حتی یکی دیگه هست ازین بی نظم تر ولی کردمش نماینده کلاس اکثر مواقع