2777
2789
عنوان

واقعا فرهنگیان حسودی داره😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 109 پست
خانوم جان امروز بچه ها جشن داشتن کلاس اولین والی من دو ساعت تو سایت چیکار میکنم😔

جشن بدون معلم ؟؟؟!!!

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

وقتی بچه دار شدی و بچه ت رفت مدرسه بعد بیا ببینم نظرت همینه.شما هنوز خودت بچه ای عزیزم فکر میکنی ایش ...

عزیزم بچه ی من بگه وقتی افتادم، معلمم خندید 

اول نگاه میکنم ببینم افتادنش در چ حد بوده

بچه ام اگر شدید صدمه دیده بود، پدر معلمی که کمک بچه نکرده خندیده و درمی‌آوردم

نه اینکه ی افتادن ساده بوده، خنده ی اسی هم ننشسته ققهقه بزنه 

ادم باید پوست کلفت بار بیاد

نه ایتقدر بی جنبه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم جان امروز بچه ها جشن داشتن کلاس اولین والی من دو ساعت تو سایت چیکار میکنم😔

در هر صورت جشن هم که دارن باید کنار بچه ها باشی نه گوشی دستت میدونی دانش اموز که میاد مدرسه به تو سپرده میشه

💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس پی پناهم...

عذر میخام ولی اینا حرفای توی دلم بود و ازون جایی که زشته جلوی همکاران اینارو گف تو سایت دردودل کردم ...

شما اشتباه نکردین تاپیک زدین 

اونام بچه ان 

این همیشه مدنظر تون باشه 

شاید مادراشون رسیدگی نمیکنن شاید شرایط خانواده خوبی ندارن و.... 

یه دستمال کلینیکس بذارین خودتون تو کلاس 

هزینه ای نداره 

یا بگین عزیزم برو صورتتو بشور 

معلم مادر دوم میشه 

وظیفه شما نیست محبت و لطفتونه 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اصلا اینجا یجوری رفتار میکنن انگار قدیسه انطرف میگه ی خنده کردم تا بچه نترسه، گریه نکنه اصلا خندیدن ...

بحث اینه که میگه کثیفه نظافت نداره چرک بستست بچه هم می‌خواسته پیش معلم بشینه این خانوم ب ظاهر فرهنگی به خاطر ظاهر مسخرش کرده حالا مظلوم شده حق با جانب گرفته  تو کار ما هم مثل این میمونه یکی کثیف باشه سیاه پوست باشه فقیر باشه بگیم عمل نمی‌کنیم یا مثلاً مسکن نزنیم بهش ک چندشه درد بکشه و کیف کنیم معلم مثل مادره خود اون بچه داره ظاهرشو میبینه یا مامانش نمیکنه یا نمیتونه بجای حمایت مسخره کنی کم بزاری یا فرق بزاری مطمعنن طرف انسان نیست چ برسه معلم قبلاً ها معلما از قشر باسواد و عاقل و پخته بودن الان هرچی رسیده معلمه نتبجش میشه این خانوم رفتار بلد نیست چند سال پیش دلسوزی میکردند ب شرایط این بچه ن تمسخر

عزیزم بچه ی من بگه وقتی افتادم، معلمم خندید اول نگاه میکنم ببینم افتادنش در چ حد بودهبچه ام اگر شدید ...

اصن نیوفتاد صندلیش پرت شد خودش نشست رو زمین همین بلوکه هس کناره تابلوعه داش صندلیشو میآورد پیشم گفتم نیار گوش نکرد به حرفم😔

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

بحث اینه که میگه کثیفه نظافت نداره چرک بستست بچه هم می‌خواسته پیش معلم بشینه این خانوم ب ظاهر فرهنگی ...

یعنی به خاطر ظاهر بچه مسخرش کرده ؟اگر این باشه. دیگه من حرفی ندارم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یعنی به خاطر ظاهر بچه مسخرش کرده ؟اگر این باشه. دیگه من حرفی ندارم

دو ساعت داریم همینو میگیم دیگه وگرنه زمین خوردن ک ممکنه پیش بیاد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اگه بگه بچه ت کثیفه و ....چی؟بازم همین کارو میکنی؟

چرا بچه ام باید کثیف بفرستم مدرسه ؟

مگه اسی گفته رفتم مسخرش کردم کثیفی ؟

اومده اینجا میگه این بچه کثیفه 

متوجه نشدم ،آیا رفتاری در راستای کثیف بودن بچه کرده؟