2777
2789
عنوان

بخاطر اینکه فرم بدنم بهم نخورد میخوام به بچه ام شیر ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 161 پست
همش چرته یکیومیشناسم توحینه شیردهی دچارسرطان سینه شدسیستم ایمنی بدنه بچم فقط به ژنتیک ربط داره من خو ...

لطفا مقالات علمی در این باره بخونید

دوم اینکه لذت مادری داره که حیفه از دست بره

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اگر بخاطر این موضوع نمیخوای شیر خودتو بدی  این بدترین ظلم در حق بچه هست

من خودم بچم شیر خشکی هست  چون هم شیرم خیلی کم بود هم اصلا سینه نمیگرفت 

بعضی وقتا حسرت مادرایی رو میخورم ک شیر خودشون رو میدن به بچه هاشون 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

دیگه به نظرم کسی که تصمیم میگیره مادر بشه یه سری از خودگذشتگی هایی باید بکنه!!

والا بچه که به خواست خودش متولد نمیشه!

شیر مادر برای سلامتیش ضروریه 

حداقل تا ۲ سال 

هیکلتو بعدا با ورزشم میتونی درست کنی

شما همین که باردار شدی و زایمان میکنی بدنت بهم میریزه 

وقتی بعد زایمان شیر بیاد تو سینه ات دلت نمیاد ندی بچه حالا فکر میکنی 🥲😄

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
شما ک تجربه هر دو رو داری کدوم راحت تره؟شبا شیر دادن راحتتری چون از شیشه شیر و درست کردنش راحتی ولی ...

عزیزم شیر خودتو بدی بهتره شیر خشک دردسرش، زیاده شیر ترش نشه. گاهی شیر بچه رو نمیسازه. طبعش سرده و.. ً

عزیزم برای دیدن فواید شیر مادر 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی بارداری داره شرکت کن هم یه دکتر طب اسلامی میشی برای خودت و خانواده محترم و هم کلی اطلاعات برای مادرو فرزند یاد میگیری که بچه داری رو برات شیرین و آسون میکنه

جمعه ها دوره نصف قیمته و فقط 200 هزار تومان تهیه اش میکنی 

حتما برو دعام میکنی عزیزم 

عزیزم برای دیدن فواید شیر مادر برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو گوگل بزنی میاره دوره ی باردا ...

مرسی گلم لطف کردین

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

خب تغذیه کنه خودشو

کلا ارثش اینجوریه از اول لاغر بود بچه شیر داد لاغر تر شد

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥