2777
2789
عنوان

بخاطر اینکه فرم بدنم بهم نخورد میخوام به بچه ام شیر ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 161 پست
والا بخدایا میگن عسل بمالین رو دست قطع شده دوباره جوونه میزنهزمان کرونا هم متاسفانه کلی ادم رو به کش ...

پیر زن 80 ساله هم با طب سنتی کروناش درمان شد  حتی دکترای طب جدید هم سراغ طب سنتی اومدن    طرز فکرتون اشتباهه

طبق تحقیقات شیردهی تاثیر طولانی مدت رو فرم سینه نمی ذاره، فقط همون دوره شیرردهی احساس افتادگی داره

یه مقاله بود سینه زنا رو مقایسه کرده بود در 50 سالگی، تقریبا مثل هم بودن و تفاوت فاحشی نداشتن 

در حالی که بعضی بچه شیر داده بودن، بعضی ها بچه نداشتن هیچ وقت، و تعدادی اصلا ازدواج نکرده و مجرد بودن

اینا همه اش ژنتیکه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق تحقیقات شیردهی تاثیر طولانی مدت رو فرم سینه نمی ذاره، فقط همون دوره شیرردهی احساس افتادگی دارهیه ...

آره تو شیردهی حالت افتادگی میگیره بعد که بچه از شیر گرفتی بعد مدتی به حالت قبل برمیگرده

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

چند بودین قبل بارداری ؟بدنتون ترک ترک نشد ؟

قبل بارداری ۷۷ قدمم ۱۷۳

بجز شکم ک از سه ماهگی چرب کردم بقیه بدنم پر از ترک مخصوصا پهلو

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

والا بخدایا میگن عسل بمالین رو دست قطع شده دوباره جوونه میزنهزمان کرونا هم متاسفانه کلی ادم رو به کش ...

داییم خدا بیامرز با همین شیمی درمانی و پرتو درمانی جوان مرگ شد.

عموم با روزه گرفتن و یه سری رعایت طب اسلامی درمان شد اونم سرطان داشت 

نمیدونم چرا اینهمه مرگ با طب شیمیایی هست وقتی اسم طب اسلامی میاد یه سری شروع میکنن به گارد گرفتن و مسخره کردن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من شیر نداشتم. اگه داشتم حتما می دادم بهش. تو بارداری آدم اضافه وزن می گیره با شیر دهی اتفاقا رو فرم می ای. خودتو تقویت کن البته تا ضعیف نشی. 

این نظر شخصی منه. حق خودته البته که انتخاب کنی

قبل بارداری ۷۷ قدمم ۱۷۳بجز شکم ک از سه ماهگی چرب کردم بقیه بدنم پر از ترک مخصوصا پهلو

یادگاری موند براتون 😄😄 منم همه جام ترک خورده

ماشاءالله قدتون هم بلنده 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
شیر دادن هم برای خودتون هم بچه مفیدهمادر دیگه خیلی کمتر در معرض سرطان سینه هست و هیچ‌چیز جای شیر ماد ...

همش چرته یکیومیشناسم توحینه شیردهی دچارسرطان سینه شدسیستم ایمنی بدنه بچم فقط به ژنتیک ربط داره من خودم شیرخشکیم ازاون داداشم که شیرمادرخورده خیلی بالاتره سیستم ایمنیم