2777
2789
عنوان

بخاطر اینکه فرم بدنم بهم نخورد میخوام به بچه ام شیر ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 161 پست

خب چرا مادر شدی؟ مادر شدن یعنی فداکاری، چطور فرم بدنت از سلامتی بچه ت و ارامش روانیش مهمتر شده

ببخشید ولی کاش هرکسی مادر نمیشد

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ‌که به دخترم شیر دادم خیلی هم راضی امبه بعدی هم شیر میدم کلا از مجردی سینه هام‌بزرگ بود بعد دومی‌ ...

عزیزم بعد شیردهی یکی بزرگ یا خیلی کوچیک نمیشد

منظور اختلاف پیدا میکردن یا نه

و اینکه بعد شیردهی شما چقدر اضافه یا کم کردین

بنظرم فرم بدن مربوط به ژنتیک هم هست ... مثال مادربزرگ من هشت تا بچه آورد ولی بدنش روی فراهم هست ... دو تا از خاله هامم به مادربزرگم رفتن و خوش فرم هستن.. با وجود اینکه بچه شیر میدن... من شنیدم شیر دادن مادر به بچه باعث روابط خوبی با بچه ها میشه ...

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

خب چرا مادر شدی؟ مادر شدن یعنی فداکاری، چطور فرم بدنت از سلامتی بچه ت و ارامش روانیش مهمتر شدهببخشید ...

اگه شیر دادن فداکاریه، بارداری و زایمان هم فداکاریه

نیازی نیست مادرها خودشون رو به خاطر بچه داغون کنن، همین که پدر و مادر به کمک هم نیازهای جسمی و روانی بچه رو رفع کنن کافیه

اگه فرضاً مادر شما بهتون شیر خشک می‌داد، شما فکر می‌کردید در حقتون کوتاهی کرده و ازش دلخور می‌شدید؟ 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

الهی سلامت وتندرست باشن وباشین

خیلی ممنون.و همچنین شما

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

اگه شیر دادن فداکاریه، بارداری و زایمان هم فداکاریهنیازی نیست مادرها خودشون رو به خاطر بچه داغون کنن ...

بله صد در صد اگه از رو خودخواهی نمیداد قطعا ناراحت میشدم مادر شدن پذیرفتن تمام مسئولیتهاست نه اینکه بگه چون باردار شدم زایمان کردم دیگه نیازی نیست شیر  بدم. پذیرفتی تا تهشو باید باشی وگرنه ظلمه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

خب سینتو نزار تو دهنش .حداقل میتونی شیرتو بدوشی بریزی تو شیشه بخوره که اون طفل معصوم 

به خاطر اندام خودت .بچه رو از کلی ویتامین و پروتیین که تو شیرت هست و باعث محکم شدن استخوانش میشه محروم نکن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خب چرا مادر شدی؟ مادر شدن یعنی فداکاری، چطور فرم بدنت از سلامتی بچه ت و ارامش روانیش مهمتر شدهببخشید ...

بله قابل احترام هستین چون قبل ازدواج قرارمون تا ۲۷ سالگی بود ولی تصمیم عوض شد تو سن کم باردار شدم

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار