2777
2789
عنوان

بخاطر اینکه فرم بدنم بهم نخورد میخوام به بچه ام شیر ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 161 پست

من سه تا بچه دارم دو تا اولی ۶ ماه بیشتر نخوردن اونم به کمک شیرخشک ولی سومی دو سال فقط شیرخودمو خورد اصلا پستونک و شیشه نگرفت 

جز شیرین ترین حس های دنیاست شیردهی 

حیفه 

هم بدنتون با هم آداپته میشه هم راحتتره 

من تا حالا از بچه هام ویروس نگرفتم اونام از من نگرفتن 

بعد بزاق دهن بچه وقتی با بدن مادر تماس پیدا میکنه سیگنال میده که بدن من چی نیاز داره بعد بدن مادر اون ماده رو توی شیر تولید میکنه شیرخشک که این چیزا رو نداره

ولی همش به کنار 

وقتی بچه ت گریه میکنه و میاد تو بغلت سینه میذاری دهنش و آروم میگیره قشنگترین حس دنیاست 

من اگه همراه داشتم شرایطشو داشتم یکی دیگه میاوردم تا دوباره حس شیردهی رو تجربه کنم زیباترینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم شیر خشکی شد چون شیر خودمو نخورد اما پسرم نه خداروشکر شیر خودمو خورد شیر دادن که بهتره سرطان ...

شما ک تجربه هر دو رو داری کدوم راحت تره؟شبا شیر دادن راحتتری چون از شیشه شیر و درست کردنش راحتی ولی تو محیط بیرون شیر خشک نظر شما چیه؟

به دلایلی نتونستم شیر بدم اما تو طول بارداری انقدع تورم سینه داشتم که داغون شدن برای اینکه فرمت بهم ...

دیگه خواست شوهرم بودشدم

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

اتفاقا شیردهی تمام چربی های اضافه بدنتو آب میکنه شکمتو جمع میکنه؛پهلوتو آب میکنه؛ واسه بچت واکسن طبی ...

باهمشون موافقم جز مورد آخر 

طبق مطالعات جدید هیچ تاثیری ندارد

از سال۱۹۸۰

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

خوب نمیخوام سینه هام شل بشن بیفتن زوده برام حالا بچه های بعدیم رو شاید شیر یدم دوست ندارم

درنهایت تو تصمیم گیرنده ای که چکار کنی 

من خودمم شاید ندم چون میرم سرکار و پیشش نیستم 

نمیتونمم که ی هرروز شیر بدوشم بزارم کنار براش و برم 

خوب نمیخوام سینه هام شل بشن بیفتن زوده برام حالا بچه های بعدیم رو شاید شیر یدم دوست ندارم

ببین مادرت و مادربزرگت چطورن 

ژنتیک خیلی تاثیر داره 

منم متاسفانه نابود شدم 

اما بازم برگردم عقب شیر خودمو میدم ...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

درنهایت تو تصمیم گیرنده ای که چکار کنی من خودمم شاید ندم چون میرم سرکار و پیشش نیستم نمیتونمم که ی ه ...

مامان من شاغل بود

شیر خودشو میداد وقتی نبود شیرخشک میخوردیم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

الان میگی وقتی به دنیا بیاد وقتی با اون دهن کوچولوش سینه رو بگیره وقتی فقط با بوی تنت آروم شه وقتی زیر سینه ات آروم بشه و امن ترین جا براش باشه این حسو با زیباترین هیکل هم عوض نمیکنی. سلامتی نوزاد خیلی مهم تره عزیزم از رو فرم بودن. اگه شیر نداشتی یا مشکل داشتی خب قبول ولی الان واقعا گناه داره بچه. الان میگی به دنیا که بیاد میشه دنیات منم ازین حرفا زیاد میزدم ولی الان حاضرم داغون شه هیکلم ولی بچم خوب و سلامت باسه

دیگه خواست شوهرم بودشدم

عزیزم متوجه منظورم نشدید 

افتادگی سینه بخاطر دو روز اول شیردهی نیست

بخاطر تغییرات هورمونی و تغییرات‌بدن در دوران بارداریه

به عنوان کسی که بچه اش شیرخشکیه 

واقعا شیرخشک عذابه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

درنهایت تو تصمیم گیرنده ای که چکار کنی من خودمم شاید ندم چون میرم سرکار و پیشش نیستم نمیتونمم که ی ه ...

وقتایی هستی خودت بده وقتی نیستی شیرخشک. خودتو اون بچرو ازین حس قشنگ محروم نکن.

اگه لاغری و توان مالی خرید شیر تا دوسال و داری اصلا شیر نده و خودتو از حالا راحت کن.

من با اینکه لاغر نیستم شیر خشک میدادم تا یسال.

از فاز بچه شی مادر براش خوبه و گناه داره بیا بیرون