2777
2789
عنوان

بخاطر اینکه فرم بدنم بهم نخورد میخوام به بچه ام شیر ندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4126 بازدید | 161 پست
عزیزم بعد شیردهی یکی بزرگ یا خیلی کوچیک نمیشدمنظور اختلاف پیدا میکردن یا نهو اینکه بعد شیردهی شما چق ...

نه برای من تغییری نکردن

من کلا توی بارداری از ۶۴ شدم ۷۴

۲۰ روز بعد زایمان دوباره شدم ۶۴

اما بعد شیر گرفتن بچه شدم ۷۵ الآنم در حال رژیمم

من دخترم‌خیلی شیر میخورد

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
بله قابل احترام هستین چون قبل ازدواج قرارمون تا ۲۷ سالگی بود ولی تصمیم عوض شد تو سن کم باردار شدم

اون بچه تو این نظرات شما دخالتی نداشته و شما اوردیدش

خود دانی

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همین که زایمان کنی سی‌نت از حجم شیر کلا پوستش کش میاد 

شیر هم ندی بازم یکم فرمش بهم میریزه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اون بچه تو این نظرات شما دخالتی نداشته و شما اوردیدشخود دانی

فدای دلتون بشم

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

ببین همین که زایمان کنی سی‌نت از حجم شیر کلا پوستش کش میاد شیر هم ندی بازم یکم فرمش بهم میریزه

ای وای 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب نمیخوام سینه هام شل بشن بیفتن زوده برام حالا بچه های بعدیم رو شاید شیر یدم دوست ندارم

عزیزم شیردهی باعث خراب شدن سینه نمیشه بالا و پایین رفتن وزن مخصوصا افرادی که با چاق شدن سینشون چاق میشه باعث افتادگی میشه 

عزیزم شیردهی باعث خراب شدن سینه نمیشه بالا و پایین رفتن وزن مخصوصا افرادی که با چاق شدن سینشون چاق م ...

وزنم خوبه بر حسب bamI

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بچه خودتونه و بدن خودتون خودتون هرچی صلاح میدونی

ولی نطر شخصی من اینه وقی یه خانمی تصمیم میگیره مادربشه درمورد خیلی ازمسایل ازقبل فکرمیکنه چون میدونه بابچه دار شدن  کلمه مقدس مادر بهش تعلق میگیره ولی درعوض خیلی چیزا براش تغییر میکنه ک احتمالا باب میلش شایدنباشه

مثل اندام خوبش

شاید کارش

نظم خواب و خونه ش

و....

عزیزم بچه خودتونه و بدن خودتون خودتون هرچی صلاح میدونیولی نطر شخصی من اینه وقی یه خانمی تصمیم میگیره ...

دقیقا حرف شما منطق هست ولی چون اون شیر خشک هم حامل مواد مغذی هست میگم اونا بدیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40