2777
2789

من شوهرم وضع مالش خوبه بد نیست

همه جوری باهام چپ افتادن انگار من چیکار کردم

یکی همش در گوشم میخونه شوهرت اله بله

یکی همش میگه همه چی پول نیست

اکثرا هم کلا حسادت تو نگاهشون دیده میشه

باهام چپ افتادن

حتی بزور باهام حرف میزنن

کاش این همه حسود نباشیم

این همه دل سیاه نباشیم

همه لایق خوشبختی ان

قرار نیست چون ماها بدبخت بدنیا اومدیم بدبختم بمیریم

و بلعکس

یعنی بعد این همه بدبختی این یذره خوشبختی هم واسه ما زیادیه؟

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

که صد البته خوشبختی به پول نیست

من همش دعا میکنم شوهرم آدم خوبی باشه

پولدار بودن خوبه

ولی آدم خوب بودن خیلی خیلی بهتره

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سر ما خالی میکنی؟

خدا بیشتر بت بده

والا حسود مگ بین اطرافیان خودت باشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

حسادت تو وجود هممون هست ممکن منم اگه تورو میشناختم از خوشبختیت ناراحت میشدم ولی اینکه بخوای به زبون بیاری و طرفو بکوبی حقارته

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
تروخدا دعاکتین من ازدواج کنم چرا نمیشه 😭چیکار باید بکنم چطور همه شوهر کردن حزمن

دعا کن بخت خوب نصیبت شه

ازدواج به تنهایی کافی نیست

ان مع العسر یسری اهمیت نده اصلا و ابدا نزار پیشت حرف بزن بعد از شب روز میاد بعد از روزم شب همه چی با هم شیرینه زیر خط فقر نیستید سالمم هستید فقط کمی مشکل دارید اونم‌ به امید خدا حل میشه 

چرا سر ما خالی میکنی؟خدا بیشتر بت بدهوالا حسود مگ بین اطرافیان خودت باشه

کلی گفتم

ببخشید آدم میاد اینجا درد دل میکنه