2777
2789
عنوان

اونایی که لیزر انجام دادین بیان بگین خوب بود نتیجه گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه داده

هنوز یه جاهایی مو‌ در میاره میشه گفت ۸۰ درصد نتیجه گرفتم

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

چه مسخرهاین وضعیت تا کی ادامه داره؟

ببین مامانم با کندلا رفت 

جلسه ۸ رفت بعدش دیگه شارژ هم نرفت البته گفت پوستم رو تیره کرده 

من با نابلکس رفتم جلسه ۸ هستم  ۸۰ درصد موها رفته 

دستگاه مهمه و جلسات شارژ هم مهمه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

ببین مامانم با کندلا رفت جلسه ۸ رفت بعدش دیگه شارژ هم نرفت البته گفت پوستم رو تیره کرده من با نابلکس ...

کندلا به خاطر همین لکه هاش که میگن ممکنه بسوزنه نرفتم

این دستگاهی که میرم قبلش ژل میزنه اپراتور..نیمدونم اسم دقبقش چی میشه

شما حس کردی که موهات دوباره دارن در میان؟ اخه کابرا اینجا میگن بعد یع مدت دوباره در میان