2777
2789
عنوان

اونایی که لیزر انجام دادین بیان بگین خوب بود نتیجه گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه همینحا خیلیا‌نیگن راضی‌بودن‌ یا مثلا‌هشتاد درصد جواب‌گرفتن. این خیلی‌خوبه

خداکنه من تا الان خیلی راضی بودم از اپراتور هم پرسیدم آیا موهایی که ریخته دوباره درمیان گفت نه،یعنی دروغ بگه،واینکه تو جلسه چهار پاهام دون دون شد که بهش میگن ادم،توکل به خدا ایشالا نتیجه بگیریم 

خداکنه من تا الان خیلی راضی بودم از اپراتور هم پرسیدم آیا موهایی که ریخته دوباره درمیان گفت نه،یعنی ...

اره نا امید نباش. 

من خودم پاهامو خیلی‌خوب نتیجه گرفتم الان سه سالی هست نرففتم اصلا واسه پام. داغون بود پره مو 

parasoo1989@
واسه بکینی خجالت نمی کشی؟؟؟من موهاش خیلی زبره خجالت می کشم

چرا ، ولی مجبورم چه کنم، من هر بار میزدم خودمو زخم میکردم کلی خون میرفت ازم ، و اینکه من پوستم حساسه هم به وکس هم تیغ و کلا بدنم دونه میزد بعدش

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

نه قسمت بیکینی و زیربغل ۸۰ درصد ریختن ولی دستم نصف شده حس میکنم دستم کمتر میریزه،

آها

من زیر بغلم یه جاهاییش هنوز موی ریز داره

و دستم یکمی داره، فکر کنم چون رو لبه بود شات لیزر نگرفتش.

البته من موهام مشکلی و ضخیم و پوستم روشنه، برا همین خوب رو موهام جواب میده

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷