2777
2789
عنوان

سند ازدواج دست کی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 76 پست
باورت میشا خسته شدم از دستش سر چیز بیخود از دماغ و دهنم در اومده نمی‌فهمم چرا انقدر گیر داده

عزیزم الان که قدیم نیست 

برو بیار بده دستش 

با این سند ببخشید بلانسبت هیچ غلطی نمیتونه بکنه الان طلاق دادن الکی نیست که 

ارزش نداره اعصاب خودتو خرد کنی 

هر چی هم شد برو محضر المثنا بگیر

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم میدونم ولی بابام گرفته پس نمیده

دست بابات باشه به نفعته بذار همونجا باشه جاش امنه....دورررر از جوووووون اگه مشکلی پیش بیاد اگه سند دست شوهرت باشه احتمالا واسه درخواست طلاق و...به مشکل بخوری

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

اولین باره میشنوم سند رسم و رسوم داره! ما که دست خودمونه یعنی سند ازدواج ماست دیگه باید پیش خودمون ب ...

ببین حقیقت اینه خسته شدم برای من مهم نیست 

ولی هم پدرم هم شوهرم آدم های بیخودی هستن 

عزیزم الان که قدیم نیست برو بیار بده دستش با این سند ببخشید بلانسبت هیچ غلطی نمیتونه بکنه الان طلاق ...

به پدرم هزار بار گفتم میتونم المثنی بگیرم ، انگار لجبازی میکنه 

دست بابات باشه به نفعته بذار همونجا باشه جاش امنه....دورررر از جوووووون اگه مشکلی پیش بیاد اگه سند د ...

بخوام طلاق بگیرم میرم رونوشت میگیرم 

پدرم از ترس اینکه من طلاق بگیرم نمیده 

چرا دادی دست پدرت؟؟

خب بخواد طلاق بده میده سند ازدواج میخواد چیکار

مال ما دست خودمه 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

اخه الان همه چی ثبت شده

اگه اینجوره باز یه سوال پیش میاد: شوهر چرا نمیخواد سند دست بابا باشه؟کاسه ای زیر نیم کاسه اس

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه