2777
2789
عنوان

اونایی که لیزر انجام دادین بیان بگین خوب بود نتیجه گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 67 پست
فقط نصف موهات ریخته؟من کندلا ۲۰۲۴میرم، کلش ۵ جلسه است، الان ۳ جلسه رفتم، از جلسه اول حدود ۹۰ درصد مو ...

نه قسمت بیکینی و زیربغل ۸۰ درصد ریختن ولی دستم نصف شده حس میکنم دستم کمتر میریزه،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی باید ادامه بدی؟

میخام دو جلسه دیگه برم 

بعدش میرم تو شارژ 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

فقط نصف موهات ریخته؟من کندلا ۲۰۲۴میرم، کلش ۵ جلسه است، الان ۳ جلسه رفتم، از جلسه اول حدود ۹۰ درصد مو ...

پوستت سبزه هست یا سفید ؟ 

کندلا میگن پوست رو‌تیره میکنه 

مامانم خیلی ازش نتیجه گرفت اما گفت تیره کرده

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

منم میگم اگه اینطور پیش بره عالیه ولی میگن درمیاد دوباره ولی کلینیک به من گفت اگه بعد هشت جلسه نتیجه ...

چه خوب که تضمین دادهه

والا من چون مشتریاش راضی بودن و نتیجه دیدن دارم میرم

البته لیزر اتمام نداره.. باید شارژ کنی بعد اتمام جلسات

پس چی؟ خب شما که میدونی توضیح بده

جلسه اول نتیجه دهی خوبی داره تا جلسه سوم هم همینطوره 

اما بعدس دوباره در میان