2777
2789
عنوان

اونایی که لیزر انجام دادین بیان بگین خوب بود نتیجه گرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 67 پست
ایکاش بپرسی اگرررررررر یادت بود همینجا ی‌خبر‌بدی. اگرررررر یادت بود

الان نگاه کردم تو سایتش، با این دستگاهی که من میرم زیر بغل ۳۰۰

یه دستگاه دیگه داره اون یکم ارزون تر ولی نمیدونم چقدر

هر دو دستگاه کندلا هستند، این که من میرم جدیدتر ولی و ۵ جلسه ای هست

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

کلینیکی که من میرم گفتن دستگاه کندلاست ممکنه الکی بگن و کندلا نباشه؟

نمیدونم والا 

جای معتبر برو همچی ممکنه

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوستت سبزه هست یا سفید ؟ کندلا میگن پوست رو‌تیره میکنه مامانم خیلی ازش نتیجه گرفت اما گفت تیره کرده

پوستم سفیده

اتفاقا یکم دستام تا آرنج قهوه ای شدن انگار، ولی الان چند روز میبینم بهتر شده😃

کشاله رانم هم جلسه اول انگار تیره شد ولی الان درست شده

کندلا به خاطر همین لکه هاش که میگن ممکنه بسوزنه نرفتماین دستگاهی که میرم قبلش ژل میزنه اپراتور..نیمد ...

اره والا 

یه جلسه با فاصله دوماه رفتم و تو این فاصله خیلی از موها دراومد 

البته دستگاها با هم فرق داره 

نتیجه قطعی رو دو جلسه دیگه میتونم بگم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

پوستم سفیدهاتفاقا یکم دستام تا آرنج قهوه ای شدن انگار، ولی الان چند روز میبینم بهتر شده😃کشاله رانم ...

پماد ترمیم کننده بزن 

دو روز اول بعد از لیزر پماد زینک اکساید بزن بعدس ۳ روز پکاد ترمیم کننده (مثلا سیکازم) 

پماد ترمیم کننده بزن دو روز اول بعد از لیزر پماد زینک اکساید بزن بعدس ۳ روز پکاد ترمیم کننده (مثلا س ...

آره دوجلسه اول زدم، ولی جلسه سوم نزدم، آخه روزی ۵  بار میخواد از کللل بدنمو پماد بزنم، واقعا خسته میشم😕