کلینیکی که من میرم گفتن دستگاه کندلاست ممکنه الکی بگن و کندلا نباشه؟
نمیدونم والا
جای معتبر برو همچی ممکنه
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
کندلا به خاطر همین لکه هاش که میگن ممکنه بسوزنه نرفتماین دستگاهی که میرم قبلش ژل میزنه اپراتور..نیمد ...
اره والا
یه جلسه با فاصله دوماه رفتم و تو این فاصله خیلی از موها دراومد
البته دستگاها با هم فرق داره
نتیجه قطعی رو دو جلسه دیگه میتونم بگم
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
پوستم سفیدهاتفاقا یکم دستام تا آرنج قهوه ای شدن انگار، ولی الان چند روز میبینم بهتر شده😃کشاله رانم ...
پماد ترمیم کننده بزن
دو روز اول بعد از لیزر پماد زینک اکساید بزن بعدس ۳ روز پکاد ترمیم کننده (مثلا سیکازم)