2777
2789
نه انگشت شما اونان باشی تو ادارت حرفت صحیح تره تا یک کلاغ چهل کلاغ. بعدشم اونا ادمای حرفه ایی و سمت ...

اتفاقا  بیشتر آدم هایی که با پارتی و سفارشی میان برای پست های بالا و حقوق های زیاد است

برای مشاغل پایین تر آزمون می گیرن

البته موارد زیادی بوده دیدم آبدارچی هم با پارتی اومده

بعد چه فیش حقوقی بالایی هم براش زده بودن

الآن اداره ی همسرم ، پدرشون تو اداره کل بوده ، با پارتی پدرش با مدرک دیپلم اومده به عنوان خدماتی استخدام شده ولی چون از هجده سالگی سریع اومده کلی سابقه داره 

منکر پهن بودن سفره نیستمبرای رد گم کنی برای مشاغل با حقوق کمتر هم گاهی استخدامی می گیرنخودم شاغلم خو ...

داستان جالبی بود

معاونتم بر بر نگاهت کرد به تو جواب پس داد عجبببب

همه چیشون هم جلو تو عیان باز بود اها 

خیلی تو جوی بیا پایین بابا  نه به اون عرزشیا ماله کش گل و بلبل نمایش میدن نه به امثال شما ها که ازین ور بوم افتادین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم کلا یه سر بگرد تو جامعه کار کن خصوصی و دولتی اونوقت متوجه میشی توفیری باهم نداره جوش ولی مزایا ...

عزیزم وقتی تو اقلیتی و اکثریت همه باهم همه از یک فرهنگ از یک روستا همه با هم متحدن مدیر که خودش به جای پدرش اومده تو اداره استخدام شده با تو بد حرف بزنه بری به حراست بگی که ۱۵ سال پیش همین مدیر با آشنایی اوردتش تو اداره یا بری به بازرس بگی که اونم اوضاعش مثل حراسته و تو فقط میخوای کارتو انجام بدی یه حقوق بگیری باور کن اداره‌ی ما مثل یه امپراطوری فامیلیه

[QUOTE=398389998]اتفاقا  بیشتر آدم هایی که با پارتی و سفارشی میان برای پست های بالا و حقوق های زیاد است برای مش ...[/QUOTE

ازمونی رفتم پیشرفت هم کردم سرپرست هم شدم بازنشسته هم کردم خودمو جلوتر پزشکی انشاللهدروحت ارامش بگیره از چیزی که ازردتت ولی دیگه تحریف نکن بای

واقعا هر دو نوعش هست

منم با آزمون اومدم و هیچ پارتی نداشتم. زن و شوهر داریم جفتشون نخبه هستن و با آزمون اومدن. زن و شوهری داریم جفتشون با پارتی اومدن و رسمی هم شدن. مردی هم داریم خودش با آزمون اومده و زنش آورده. 

ولی من شخصا با مردا بهتر از خانما رفتار نمی‌کنم. اتفاقا چون اداره بد مسیره، سعی می‌کنم حتی وقتی کارش با همکاراس، با موبایل خودم‌ زنگ بزنم اینور اونور‌، راه بندازمش تا مجبور نشه زیاد بره و بیاد

مهربان باشیم   
چقدر دید شمارو دوست داشتم بالاخره یکی تو این سایت یه نظر درستی داد واقعا هم همینه ، این همه شغل که د ...

چیکار کنن دخترا رو استخدام نکنن؟

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

عزیزم وقتی تو اقلیتی و اکثریت همه باهم همه از یک فرهنگ از یک روستا همه با هم متحدن مدیر که خودش به ج ...

اونقدر تجربه و دانش دارم که بفهمم داری پیاز داغشو زیاد میکنی ارگان دولتی شورشی باشی کو نت پارس پس بیخود ادای ادمای مبارز در نیار برام اونا واردن چطوری عذر همچین کسی بخوان ختی اگر استخدامی باشه 

چیکار کنن دخترا رو استخدام نکنن؟

گفتیم با شایسته سالاری استخدام بشن

نه چون همسر یا دختر مدیر هستن

مثلا ظریف موقعی که وزیر خارجه  بود خانمش مسئول بانوان وزارت خارجه بود

منظورم این بود خیلی تابلو نیست چرا این سمت را به خانم ظریف داده بودن؟؟ 

آزمونی چیزی گرفته بودن؟؟

عزیز دلم همکارهای من همشون به همین شکل وارد سیستم اداری شدن و الان همه رسمین اتفاقا من که پیمانی هست ...

کاملا حق دارن چون خیلی رفتارات ناپخته هست برای کرسی که بدست اوردی و وقتی کنار گذاشته بشی پشیمون میشی کاش زبون دهن گرفته بودی فقط کارتو میکردی پارتی داراش اینطوری افسار گسیخته رفتار نمیکنن که تو یی که جایی وصل نیستی و تنهایی کسی پشتت نیست 

بله از صبح کلید شده به خانومای شاغل. اسی هم یه شاغل نما هستن مشخصه

اتفاقا من گفتم  اگه از روی شایسته سالاری می بود عالی بود

اگه استخدام ها فامیلی و خانوادگی نبود

مثل اون نماینده ی مجلس که نامه داده بود دخترش چون دکترای شیمی داره بره وزارت نفت 

یا وزیر بهداشت پسر خودش را معاونت گذاشته بود

اینها که دیگه  تیتر اخبار است

اتفاقا من گفتم اگه از روی شایسته سالاری می بود عالی بوداگه استخدام ها فامیلی و خانوادگی نبودمثل اون ...

ته تهش همین نی نی سایتیا میگن کار و خرجی وظیفه مرده فکر کردی هم میکشن برن درس بخونن کار کنن؟! اونی که تلاش میکنه بدون پارتی هم رسیده اون جایگاهی که باید ولی جای دولتی باید دهنو بست و کار کرد همین

داستان جالبی بودمعاونتم بر بر نگاهت کرد به تو جواب پس داد عجببببهمه چیشون هم جلو تو عیان باز بود اها ...

پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود.

این تیکه از امضاتونو انگار واسه خودتون نوشتین دوست عزیز

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

اتفاقا بیشتر آدم هایی که با پارتی و سفارشی میان برای پست های بالا و حقوق های زیاد استبرای مشاغل پای ...

مصداق حرف‌هات دقیقا اداره‌ی ماست ببین ما اداره‌ی هواشناسی هستیم تو سطح استان ایستگاه داریم و یه اداره کل تو مرکز استان با اینکه تو ایستگاه‌ها به شدت کمبود نیرو هست و روسای ایستگاه ها همیشه از این موضوع شاکین خواهر زاده‌ی منشی مدیر را به اسم نیروی ایستگاه به صورت قراردادی استخدام کردن خیلی راحت یه اتاق خالی در اختیارش گذاشتن و روابط عمومی اداره را دادن دستش به ایستگاه‌ها هم میگن داریم مجوز میگیریم از طریق آزمون استخدامی فراگیر براتون نیرو بگیریم جالبه بدونی که تو اداره کل چون ما به جز بخش آمارمون هیچ ارباب رجوعی نداریم عملا اکثرا در طول روز بیکارن و چون سابقه بالان به بقیه گیر میدن

پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود.این تیکه از امضاتونو انگار ...

وقتی خودتو میندازی وسط بحث که نه بعدشو میدونی نه قبلش کامنتت ارزش بررسی نداره