2777
2789
چقدر دید شمارو دوست داشتم بالاخره یکی تو این سایت یه نظر درستی داد واقعا هم همینه ، این همه شغل که د ...

به نظر من چه دختر چه پسر باید بر اساس سواد و شایستگی‌هاشون و با آزمون استخدام بشن نه بر اساس جنسیت یا فامیل بازی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارمند دولتی بودم بدون پارتی حرف رو مزه کن یکم اونام که اونجا بودن اینطورن توی هر ارگان انگشت شما ...

درسته همه هم با پارتی نرفتن ولی برعکس ، انگشت شمار مثل شما هستن .

به نظر من چه دختر چه پسر باید بر اساس سواد و شایستگی‌هاشون و با آزمون استخدام بشن نه بر اساس جنسیت ی ...

الآن این ممنوعیت تدریس مردها توی دبیرستان های دخترانه و بر عکس(تدریس خانم ها توی دبیرستان های پسرونه) خیلی بد شده

کاش هر دبیرستان این اختیار را داشت بهترین و با سواد ترین دبیر را جدای از جنسیت انتخاب می کرد.

ممکنه یک خانم توی ادبیات یا هنر بهترین شهر خودش باشه 

چه ایرادی داره مدرسه ی پسرونه هم بره

یا اگه بهترین دبیر فیزیک شهر آقا هستن چه خوب بود مثل قدیم این آقا اجازه داشت مدارس دخترونه هم بره که حق دخترها ضایع نشه

جالبه ها  تا ششم تمام معلم های مدارس پسرونه خانم هستن

یکهو هفتم ممنوع میشه

من که با آزمون رفتم تو اداره وقتی میبینم این آدما که نه سواد درست و حسابی دارن نه امتحانی دادن برای ...

خودت خوب میدونی مشاغلی کهاونا بدون ازمون اومدن در حد سمت کاری ازمونیا نیست. ولی باز جای شکرش باقیه منکر نیستی با ازمون هم میشه رفت. من که هربار دهن بتز کردم گفتم شغلم دولتیا اینجا جویدن منو که با پارتی رفتی حق مارو خوردی

درسته همه هم با پارتی نرفتن ولی برعکس ، انگشت شمار مثل شما هستن .

نه انگشت شما اونان باشی تو ادارت حرفت صحیح تره تا یک کلاغ چهل کلاغ. بعدشم اونا ادمای حرفه ایی و سمت خاصی ندارن پادو و خبرچینیه شغلشون 

من کارمند دولتی بودم بدون پارتی حرف رو مزه کن یکم اونام که اونجا بودن اینطورن توی هر ارگان انگشت شما ...

گلم منم با آزمون فراگیر رفتم ولی اگه یه سر بیای اداره‌ی ما میبینی حرف این خانم درسته اکثر غریب به اتفاق همکارام که با سابقه هم هستن بدون آزمون و با فامیلی و آشنایی اومدن تاپیک آخر منو بخون به تازگی پسر خواهر منشی مدیر را به صورت قراردادی بدون آزمون آوردن تو اداره کل طرف نه سواد داره نه قابلیت خاصی تازه برادرش هم دزد و قاتل بود اعدام شد تلوزیون استانی هم پخش کرد ولی خیلی راحت چون خالش منشی مدیر بود آوردنش اداره کل روابط عمومی اداره را هم دادن دستش

من نگفتم همه عزیزم

دیگه اونطور که تو نوشتی سفره پهن دیگه چطوری میخواهی منکر بشی. ول کن مشخصه یا کم سنی یا کلا اینجور جاها نبودی حتی خصوصیش کلاراز صبح گیر دادین زنای شاغل نمیدونم چه سنگینی رو سینه تون کردن باز 

گلم منم با آزمون فراگیر رفتم ولی اگه یه سر بیای اداره‌ی ما میبینی حرف این خانم درسته اکثر غریب به ات ...

نمیدونم چرا ناراحتی وقتی قراردادیه و تو استخدامی. اون بخحالش باید گریست نه اینکه حسرت خورد.نزار دهنمو باز کنم بگم برای موندن باید چه برمامه هایی رو رد کنه و همین الانش درکیر چه برنامه هاییه تازه از تعلیق درومدم

نه انگشت شما اونان باشی تو ادارت حرفت صحیح تره تا یک کلاغ چهل کلاغ. بعدشم اونا ادمای حرفه ایی و سمت ...

والا تو اداره‌ی ما که به من که با آزمون استخدامی رفتم خیلی راحت میگن تو به ما تحمیل شدی اتفاقا کل اداره دست همینایی هست که با پارتی اومدن شاید شما تو اداره‌ای باشی که از این خبرها نباشه ولی کافیه یه سر بیای اداره‌ی ما

دیگه اونطور که تو نوشتی سفره پهن دیگه چطوری میخواهی منکر بشی. ول کن مشخصه یا کم سنی یا کلا اینجور جا ...

منکر پهن بودن سفره نیستم

برای رد گم کنی برای مشاغل با حقوق کمتر هم گاهی استخدامی می گیرن

خودم شاغلم خونه دار نیستم که چشم دیدن  خانم های کارمند را نداشته باشم 

در مورد مردها هم پارتی بازی هست

جلوی چشمم یک آقایی اومده بود بدون پارتی استخدام بشه

مدیر بهش گفت اخوی تمام کارهاتون را انجام دادن 

به ابوی سلام برسونید

رفتم به معاونت گفتم

بهم  گفتن دستور از بالا اومده

والا تو اداره‌ی ما که به من که با آزمون استخدامی رفتم خیلی راحت میگن تو به ما تحمیل شدی اتفاقا کل اد ...

بنظرم کلا یه سر بگرد تو جامعه کار کن خصوصی و دولتی اونوقت متوجه میشی توفیری باهم نداره جوش ولی مزایا دولتی بالاتره و از طرفی همین اسی که اینو میگه تاپیکاشو یه نگاه بنداز کلا مغرضه و  سوما بقالی هم همینه چ برسه جاهای بالاتر رطب خورده منع رطب نکنه تعجبه. بنظرم خودت رو دادی اینطوری باهات صحبت شه از کم تجربگیته وگرنه توی چاله میدونم اینطوری به ادم نمیگن چه برسه به یک خانم تحصیل کرده در ارگان دولتی

نمیدونم چرا ناراحتی وقتی قراردادیه و تو استخدامی. اون بخحالش باید گریست نه اینکه حسرت خورد.نزار دهنم ...

عزیز دلم همکارهای من همشون به همین شکل وارد سیستم اداری شدن و الان همه رسمین اتفاقا من که پیمانی هستم را تهدید میکردن که تو به اداره تحمیل شدی ما خیلی راحت میتونیم نمره‌ی ارزشیابیتو کم بدیم و دیگه نتونی بیای چون به خاطر تحصیلاتم و اینکه خیلی زود با تهران لینک شدم خیلی‌هاشون احساس خطر میکردن تاپیک‌های منو یه نگاهی بنداز الان داشتم حساب میکردم فقط حدود ۲۰ درصد از ماهایی که تو اداره کل هستیم با آزمون اومدیم تازه از بین ما هم فقط ۲ نفرمون سهمیه نداشتیم اون ۸۰ درصد دیگه همه با آشنایی اومدن و هر کدوم دارن بازنشست میشن سعی میکنن از بچه‌ها یا خانواده‌شون به صورت قراردای بیارن