2777
2789
مصداق حرف‌هات دقیقا اداره‌ی ماست ببین ما اداره‌ی هواشناسی هستیم تو سطح استان ایستگاه داریم و یه ادار ...

قرار دادی می گیرن که تا آشنای خودشون مدرک مرتبط و سنش اوکی بود اون غریبه را بزارن کنار آشنا بیارن دیدم که میگم

مصداق حرف‌هات دقیقا اداره‌ی ماست ببین ما اداره‌ی هواشناسی هستیم تو سطح استان ایستگاه داریم و یه ادار ...

کثافتکاریای ارگان دولتی خیلی عمیقتر ازیناییکه میگی ولی هر کی یه هنری داره. یکی هنرش اینه با اشمالی برسه یکی با فامیل بازی یکی با توان و تخصص. اونی که همه رو نقره داغ میکنه دسته سومه و تعدادشون هم بیشتره ولی سیاه نمایی میکنن همون دو دسته اول تا کسی تلاش نکنه ورود کنه اونجور جاها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودتو میندازی وسط بحث که نه بعدشو میدونی نه قبلش کامنتت ارزش بررسی نداره

همه کامنتا رو خوندم خانم محترم ولی وقتی جوابی نداری بایدم همینو بگی

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

گفتیم با شایسته سالاری استخدام بشننه چون همسر یا دختر مدیر هستنمثلا ظریف موقعی که وزیر خارجه بود خا ...

من جواب اون خانومو دادم کامنتشو دوباره بخون

اگه تو امضات زدی واسم دعا کنید و کامنتتو لایک کردم ینی دعا کردم ولی حوصله ندارم بگم😀🤍

یه عیبشم اینه همینقدر آقایون بیکار هستن .شغل خوب ندارن .پس خواستگاری نمیرن و همین خانوما اکثرا مجرد ...

این به هیچ عنوان عیب نیست! مردا اگر بلد نیستند خودشون رو بالا بکشند زن ها باید به زور عقب نگه داشته بشن؟ 

کاملا حق دارن چون خیلی رفتارات ناپخته هست برای کرسی که بدست اوردی و وقتی کنار گذاشته بشی پشیمون میشی ...

عزیزم مگه تو با من بودی که میگی افسار گسیخته رفتار کردم؟ چطور میتونی اینقدر بی‌پروا حرف بزنی من با کارشناسی ارشد مهندسی برق از دانشگاه صنعتی اصفهان با ۱۰ سال سابقه‌‌ی حق‌التدریس تو دانشگاه  بدون پارتی و سهمیه از بین چند صد نفر تو آزمون پذیرفته شدم اومدم وسط یه مشت دیپلم ردی که همه با پارتی اومدن و از دیدن من زیاد خوشحال نیستن چون ترجیح میدادن پست من برسه به خانواده‌ی خودشون 

شما یه طوری حرف میزنی انگار خودت از اونایی هستی که با پارتی رفتی و چشم دیدن اونایی که با زحمت خودشون اومدن بالا را نداری که اگه اینجوری باشی شک نکن حقوقت حرومه و نونت را تو اشک جوونایی میزنی که پشت آزمون‌های استخدامی موندن چون مثل تو پارتی ندارن

گفتیم با شایسته سالاری استخدام بشننه چون همسر یا دختر مدیر هستنمثلا ظریف موقعی که وزیر خارجه بود خا ...

عزیزم اگر برادران لاریجانی هر کدوم نفری یه وزارت خونه برداشته باشند مشکلی نیست؟ 

تا به خانوما رسید مشکل دار شد؟
اون بالا بالاها که بری همه پسر و داماد همدیگه هستند. برات بگم؟ یا می دونیشون؟ بگذار یه چند تا برات بگم. 

عزیزم اگر برادران لاریجانی هر کدوم نفری یه وزارت خونه برداشته باشند مشکلی نیست؟ تا به خانوما رسید مش ...

من مردها را هم گفتم 

توی همون متن اول تاپیک گفتم 

در ادامه هم بارها گفتم 

کی گفته مردها با پارتی  بیان خوبه؟؟؟؟؟؟

گفتم ای کاش کل کارمندها با شایسته سالاری و گزینش اومده بودن

عزیزم مگه تو با من بودی که میگی افسار گسیخته رفتار کردم؟ چطور میتونی اینقدر بی‌پروا حرف بزنی من با ک ...

نخیر من میگم با تلاش خودت رسیدی اونجا نزار با رفتارت اونا خونه نشینت کنن اونا قصدشون همینه صداتو دربیارن که هی معترض بشی بعد تعمدا ساکت میشن تا پیشروی کنی توی اعتراض و نارضایتیت از وضعیت بعد مدتی یوهو میکشنت پایین دلیلشم همین اعتراضو بی پروا حرف زدن لیبلی بهت میبندن که سی بار هم بری گزینش نفهمی از کجا و چطور موهامو تو اسیاب سفید نکردم که میگم هیچی نگو کارتو بکن تو تونارو سوزوندی نه اونا تورو الان