2777
2789
عنوان

سلام کسی اینجا هس که بچش مشکلی داشته باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربط به کرم ندارع مگه التهابش خیلیهدکه درد دارع

التهاب کلا عادیه تو یبوست باید کرم انتی همورئید بزنی که مقعدش پاره نشه 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
دکتری که معرفی کرذیو سزچ کردم زده فوق تخصص جراح نوزاد و کودک من بچرو بردم دکتر گوارش

گوارش هم بردم ،اون پیدرولاکس داد 

اما انقد با اون هم بد کار میکرد دیگه ،بردم جای دیگه 

این دکتره که گفتم آزمایش هارو دید گفت یبوست فانکشنال هست زمان بگذره خوب باشه ،که شد شکر خدا 

منم میگم خوب میشه بچه ت ،فقط دکتر خوب ببر ،و تغذیه هم خیلیییی مهمه ،که اصلا سفت نشه ،مقعدش اذیت بشه 

التهاب کلا عادیه تو یبوست باید کرم انتی همورئید بزنی که مقعدش پاره نشه

دیگه برا این پارع شد ی بار خوب شد دگ اما خارش و حساسیتش نمیره چون پوست فک کنم ی بار پاره میشه نازک میشع

فدات شم گفتم که 

هر کی هر دکتری چه سنتی چه مدرن گفت بردم 

دیگه این دکتر آخریه که رفتم، خیالم راحت شد ،چون گفت ،زمان بخوره خوب میشه 

همه اون چیزایی که در مورد تغذیه و روش زندگی بچه ت یکم قبل تر بهت گفتم رو حتما انجام بده ،ایشالا شما هم بزودی راحت بشی و دخترت کاملا سلامت  خیال هر دوتون راحت میشه 

به قول یه بزرگی زندگی یعنی خوب خوردن و ر ی د ن 

هر دو باید باشه 

با احترام 🌹