2777
2789
عنوان

سلام کسی اینجا هس که بچش مشکلی داشته باشع

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 46 پست

دختر منم تنبلی روده داره 

از یکسالگی شروع شد الان ۳ ساله درگیرم 

دارو نخوره اصلا نمیتونه دستشویی بره 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=398381939]چه دارویی میخورع کاش اینم مقعدش پاره نمیشد ان قد ناراحت نبودم[/QUOTE

هر روز پودر پیدرولاکس میدم 

دختر منم اینجوری شده پماد آنتی هموروئید بزن براش 

ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه !که نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقه خودتو بگیره 🙂
این ملینم میخورد باز دیر ب دیر و سفت و سخت کار میکرد اینم تازگیا بردیم از رودش عکس انداختن ی ماده کر ...

اره اون کارو انجام دادیم ،دکتر گفته بود 

کدوم شهری 

اگه تهرانی ،بیا یه نسخه ببر پیش دکتر دخترم

اره اون کارو انجام دادیم ،دکتر گفته بود کدوم شهری اگه تهرانی ،بیا یه نسخه ببر پیش دکتر دخترم

اره تهرانیم اسم دکترو بگو بیوپسی روده چرا اخه نوشتن برا بچت ماده حاجب چیع؟

مقعد بچه تو ام پارع شد؟

ن ولی ملتهب میشه خیلی دردناکه 

اره تهرانیم اسم دکترو بگو بیوپسی روده چرا اخه نوشتن برا بچت ماده حاجب چیع؟

اول بردیم با اون حاجب عکس بندازه که ببینن من اشتباه کردم یا نه ،دیدن روده ها پر مونده اما دفع نداره ،بعد دکتر گفت یه نمونه برداری سبک میکنم ببینم مقعد ماهیچه هاش سالمه یا نه 

خیلی کوتاه بیهوش کردن ،اتاق عمل بردن ،از روده نمونه برداشتن 

بعد چند وقت گفتن خداروشکر ماهیچه ها سالمه 

بهم ملین داد ،البته تغذیه هم خیلی جدی باید بگیری 

میگم که سه تا چهار سالگی تموم شد ،ولی خدا میدونه ،وقتی نمیتونست دفع کنه یا ضجه میزد که دفع کنه ،پا به پاش آب میشدم ،کلی دکتر طبی و سنتی بردم تا حل شد

خداروشاکرم الان 

دکتر سید جواد سیدی 

از نت بزن بیاد بالا آدرسش

واسه تغذیه اصلاااا بهش شکلات ندید هیچ رقمه ،سوپ و مایعات سبک با روغن زیتون بی بو بیار روزانه بهش بده ،دور مقعدش روچرب کن موقعی که میدونی میخواد کار کنه ،زیاد بزار تو آبگرم بشینه 

ورزش براش عالیه ،بالا و پایین بپره ،پارک ببر فعالیت کنه

شاید خنده ت بگیره ،ولی پی پی کرد تشویقش کن ،بزار ترسش بریزه براش عادی شه 

مادر بودن خیلی سخته

اول بردیم با اون حاجب عکس بندازه که ببینن من اشتباه کردم یا نه ،دیدن روده ها پر مونده اما دفع نداره ...

مگه برا این که ببین بچه مقعدش سالمه از روده نمونه بردارن میفهمن؟ من اللن برا مقعدش ناراحتم فقط

الان هرروز دفع داره دخترت ،یعنی کلا راحته با عمل دفع؟

الان دارو میخوره پودر پیدرولاکس اول به خاطر ترس زخمش ی قاشق میدادم اسهالی و شلش کرد اللن دگ کمش کردم روزی ی قاشق چای خوری میدم ی روز نکنه دو تا الان هر وق بگه مقعدم میخاره عصبی نیسم دیوونه میشم دیگه البته عسل میزنم نمیگه میخاره اما روزی ی بار یهو شلوارشم در میارع یا میخاد دس بزنه پوستش جوش خورده اما پوست حالت کمی نازک تر از قبل داره که با ذقت زیاد ملوم میسع از وقتی بچه دار شدم فقط غصه دارم میخورم بعد این قضیه مقعدش زخم شد ی چن تا از موهام سفید شدن