2777
2789
عنوان

دماغ پسرمو خون اوردم بقول خودش

91 بازدید | 9 پست

تاامادشون میکنم  ناهارشونو میدم  بدو بدو  لباس میپوشن مواشونو شونه میکنم مسواک میزنن تغذیه میزارم نفس بند میاد  ازاین اتاق به اون  اتاق  درحال دویدنم 

ناخنم خورد بینی پسرم یکم خون اومد:((

گفتم اخ  ببخش  دستم خورد  بدو  دویدم  دسمال بیارم 

گفتش هول نشو مامان عیب نداره

وقتی ام  داشت میرف گفت  به معلمم بگم  دماغمو خون  اوردی؟؟؟:))) گفتم  نه چرا بگی  توکه  بخشیدی

بعد گفت  لااقل برو برام پماد بیار

گفتم باپماد خوب نمیشه  نمیخاد

ول کن نبود تاپماد زدم قانع شد رفت ...

الان  مطمینم  تو مهد هرکیو ببینه میگه مامانم دماغمو خون آورد ://

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی🥺

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

یه سری از کارها رو بذار خودش انجام بده مثل مو شونه کردن

انجام میده  پسرم خیلی منظمه  ولی دیگه خودم باید انجام بدم  که سریع رابیفتن 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((