2777
2789
عنوان

فردا میرم دیگ حکم قاضی برا سقط بگیرم تروخدا بیاید دلداریم بدید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7729 بازدید | 163 پست
من دچار عارضه ای شده بچم که میگن احتمالش فقط یک درصد و‌دکتررگفت بدشانسی اوردی

خیلی سخته حالت میفهمم بخدا وقتی به من گفتن این مشکل داره دنیا تو سرم خراب شد الان هم که دارو میخوره همیشه به خودم میگم خدایا در آینده بزرگ بشه براش مشکل دار نشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بله خب بخاطر تهوع میخوردم ولی خب میگن مادرزادی هست من تو بارداری سه بار انفولانزا گرفتم به دکترش گفت ...

روزی چند تا دمیترون میخوردی؟ دکتر به من گفت دمیترون نخور ثابت شده میتونه همچین مشکلی برای قلب نوزاد ایجاد کنه تو همین نی‌نی‌سایت هم یه خانمی تاپیک زده بود دمیترون نخورید اون هم بچش مشکل سوراخ‌ قلب داشت دکتر گفته بود از عوارض دمیترونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی چند تا دمیترون میخوردی؟ دکتر به من گفت دمیترون نخور ثابت شده میتونه همچین مشکلی برای قلب نوزاد ...

بخدا یادم نیست ولی خب سر این بارداریم خیلی تهوع داشتم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خیلی سخته تصمیمی که گرفتم از لحاظ شرعی میگن که حتی اگر بچه ناقصه حق کشتن نداری من میخواستم بزارم نه ...

من رو وقتی مادرم باردار بود بهش گفته بودن که من مشکل مغزی دارم و زنده نمیمونم اما من الان به دنیا اومدم و هیچ مشکلی ندارم و خداروشکر سالم سالم هستم مادرم هم میخواسته من رو سقط کنه اما پشیمون شده پس چند جای دیگه هم برید ببینید حرف بقیه هم همین هست یا نه

من رو وقتی مادرم باردار بود بهش گفته بودن که من مشکل مغزی دارم و زنده نمیمونم اما من الان به دنیا او ...

منم شنیدم این غربالگری ها نفوذ یهود هست برای کشتن نسل شیعه و درآمد و سود برای صنعت پزشکی

بخدا یادم نیست ولی خب سر این بارداریم خیلی تهوع داشتم

یعنی بیشتر از روزی ۲ تا؟ شده بود آمپولش را هم بزنی؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم منم باردارم تهوع شدید دارم دمیترون برام آب رو آتیشه ولی دکترم گفت دمیترون نخور میتونه این عارضه‌ها رو ایجاد کنه هم تهوع داره نابودم میکنه هم دمیترون میترسم بخورم 

الان به راحتی مجوز سقط نمیدن و مطمئن باش مشکل قلبیش زیاده که دادن بچه به دنیا بیاد باید بره زیر دست دکترا دیگه حتما عمرش به دنیا نبوده خدا بهت صبردآرامش بده وزودتر یه نوزاد سالم بهت بده

خیلی سخته تصمیمی که گرفتم از لحاظ شرعی میگن که حتی اگر بچه ناقصه حق کشتن نداری من میخواستم بزارم نه ...

داشتم برا دلت اشک میریختم اینو که گفتی اصلا شک کردم مادر باشی کدوم شرع؟؟؟!!!!بچت همین الانم تو شکمت داره زجر میکشه دنیا بیاد بعد بمیره؟؟؟هههههیچ مادری همچین حرفی نمیزنی اینو منی میگم که بچم مشکل قلب داره . یه مشکل دیگه هم داره که عمل شده و هفته دیگه بازم عمل داره