2777
2789
عنوان

فردا میرم دیگ حکم قاضی برا سقط بگیرم تروخدا بیاید دلداریم بدید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7729 بازدید | 163 پست

سلام دوستان من بلد نیستم تاپیک بزنم ببخشید مجبور شدم تواین تاپیک سوالموبپرسم من جنینم پسره هم تو انومالی گفتن هردوکلیه اش ورم داره هم تو 28هفته خیلی استرس دارم کسی بوده مشکل من رو داشته باشه توروخدا راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو اونومالی یکی 5/6بودیکی 6/5بعد تو 28هقته یکی همون 6بود یکی 8تمام شب وروزم غصه شده بعد گفتن روقلبشم لکه داره اکو قلب رفتم گفتن سالمه ولی لکه هست عیب ندارع توروخدا راهنماییم کنید

وای نگو من پسرمو بارداربودم خوردم خدا منو لعنت کنه ۹سالشه۲ساله فهمیدم سوراخ ریزی تو قلبشه و افتادگی ...

عزیزم معمولا این سوراخ با دارو بسته میشه خودتو ناراحت نکن خدا گل پسرت را صحیح و سالم برات حفظ کنه

عزیزم معمولا این سوراخ با دارو بسته میشه خودتو ناراحت نکن خدا گل پسرت را صحیح و سالم برات حفظ کنه

نه عزیزم دکتر دارو بهش نداد گف نیازی نیس ولی شایدمعجزه بشه بسته شه وافتادگی دریچه ی میترالم داره وقتی۷سالش بود قلبش تیر میکشیدو طپش قلب میگرفت دیگه بردمش دکتر فهمیدم مشکلش چیه تو سونوها هم اصلا چیزی نگفتن که حداقل تو نوزادی ببرمش دکتر دارو بده. سلامت باشی عزیزم خدا خودتو عزیزاتو حفظ کنه وسلامت باشین 

انشااله بعدی روسالم بغل بگیریاگربدونی اون دنیاچه جایگاهی قراره کناربچت داشته باشی اصلاغصه نمیخوری سق ...

میشه راجبش توضیح بدی

یعنی این بچه هایی ک سقط میشه منتظرن اون دنیا؟

اخه اینا که هنوز  جنینن 

میشه راجبش توضیح بدییعنی این بچه هایی ک سقط میشه منتظرن اون دنیا؟اخه اینا که هنوز جنینن

حضرت محمد(ص)میفرمایند:

آیامیدانیدکه به راستی من درروزقیامت به کثرت جمعیت شماامت اسلام مباهات میکنم حتی به سقط شدگان ازشماجنین سقط شده ی شمادرروزقیامت باحالت غضب وناراحتی بردربهشت درنگ میکندپس خداوندعزت مندوصاحب جلال به اومیفرمایدداخل بهشت شومیگویدنه مگراینکه قبل ازمن پدرومادرم داخل بهشت شوندخداوندعزت مندوصاحب جلال به فرشته ای ازفرشتگان میفرمایدپدرومادرش رابیاورسپس خداوندبه آن دوامرمیکندکه داخل بهشت شویوبه آن طفل نیزمیفرماید:این کاررابخاطرفزونی رحمتم نسبت به توانجام دادم والاپدرومادرت مستحق بهشت نبودند

توقیامت هم که همه ازتشنگی مینالن وازگرماانگاراززمین وآسمون آتیش میباره همین بچه هامیگردن دنبال پدرمادرشون وبراشون آب میارن دیگه خوشبختی ازین دوموردی که گفتم بالاتر؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

چقد خوب کاش همینجور باشه

قطعاهست هردوش روایت پیامبره شک نکن هست

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

خدا شفای کامل بده به کوچولوت عزیزم ماهم فامیلمون یه دختر بدنیا اورد پر از سوراخ بود قلبش دومیم جالبه ...

ممنونم عزیزم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حالا شاید واقعا مشکلی نداشته باشه بعضی وقتا سونو ها خیلی اشتباه میکنن.اگه میشه بخدا توکل کن وبچتو سق ...

عزیزم من بچه ام دنیا اومده ۱۸ ماهشه تو سونو بهم نگفتن دنیا که اومد ۱۵ روزش بود متوجه شدیم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من خودم تجربه سقط نداشتم ک بتونم راهنماییت کنم ولی از تجربم میگم 

پرستارم ،  خیلی بچه معلول دیدم 

طفلی ها چه زجری میکشن 

من که این  همه دلم  محکمه   وفتی میبینم بچه چند روزه رو برانول زدن خیی ناراحت میشم 

فرض کن قرار باشه جراحیش هم کنن 

یا این بچه های مشکل دار 😭

اگه تابید شده و چند تا دکتر رفتی   تعلل نکن 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫