2777
2789
عنوان

فردا میرم دیگ حکم قاضی برا سقط بگیرم تروخدا بیاید دلداریم بدید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7729 بازدید | 163 پست
برام دعا کن فرق نمکنه پنج ماه باشه یا پنجاه ساله داغش یه داغ دلم داغ دیده با خودم میکم یعنی یروزی می ...

واقعن سخته منم سقط ۱۵هفته داشتم ک توی ۱۹هفتکی متوجه شدم سخته ولی میگذره 

....ب خدا اعتماد کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل قلبش چیه؟ تو سونو مشخص بود؟

نه اصلا تو سونو چیزی بهم نگفتن وقتی ۱۵ روزش بود بردمش دکتر برا زردی گفت قلبش صدا اضافه داره دوتا سوراخ داشت و قلبش یه کم بزرگ شده بود الان خداراشکر یکی سوراخ ها بسته شد یکی شون هم کوچیک شده گفت اگه تعقیر نکنه مجبوریم خودمون سوراخ ها ببندیم چون باعث میشه قلبش بزرگتر بشه که خداراشکر یکیش بسته شد  هر چند ماه یه بار میبرمش چکاب گفته فعلا داروها بده بهش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کاری کردی ،اگه لازمه سقط بشه ،سقط کن بخدا من ک خاله بچه هستم دارم زجر میکشم دیگ چ برسه ب مادر بچ ...

خیلی سخته تصمیمی که گرفتم از لحاظ شرعی میگن که حتی اگر بچه ناقصه حق کشتن نداری من میخواستم بزارم نه ماه بشه بدنیاش بیارم ب مرگ طبیعی فوت کنه شوهرم پدرم نمیزارن 😭😭😭من نمیخوام جون به ادم زنده رو بگیرم چه با مشکل قلبی چه بی مشکل قلبی اون یه موجود زندست از یه طرف دلم داغه از یه طرف عذاب وجدان که جواب خدارو چی بدم و از طرف دیگه حامی ندارم که بزاره بچه بمونه به مرگ طبیعیش بمیرا

برام دعا کن فرق نمکنه پنج ماه باشه یا پنجاه ساله داغش یه داغ دلم داغ دیده با خودم میکم یعنی یروزی می ...

کاملا میفهمم چی میگی تا میتونی گریه کن اشکال نداره تونستی قرآن بخون منو فقط این کار تونست کمی آرومم کنه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یک دوست دارم که زمانی که فرصت برای سقط داشت گفتند مشکل قلبی داره، ولی جدی نیست و با جراحی درست میشه. دوستم هم تصمیم گرفت بچه را نگه داره، متاسفانه با بالا رفتن سن بارداری، بیماری پیشرفت کرد و متوجه شدند مشکل خیلی جدی هست.

خلاصه نوزاد با سزارین هفته ٣٦ به دنیا اومد و بلافاصله بعد از تولد یک جراحی نادر انجام شد. این را بگم که ایران زندگی نمی کنم و اینجا تمام این جراحی ها برای کودک رایگانه. این طفلک تا دو ساله شد، ٣ تا جراحی دیگه انجام داد. جراحی ها یک شهر دیگه بودند و این دوستم عملا بیمارستان زندگی می کرد.

نتیجه جراحی این هست که بچه به جای ٤ حفره قلبی، ٢ حفره داره. برای همین به شدت سطح انرژی پایینی داره و هر بار با یک سرماخوردگی بیمارستان بستری میشه. الان این طفلک ٤ ساله است. تغذیه اش از طریق یک لوله و مستقیم به معده اش هست، با سرنگ غذای مخصوص تزریق می کنند.

بهشون گفتن امیدی به این بچه نداشته باشند، مگر اینکه پيوند قلب انجام بشه و همه چیز خوب پیش بره. پدر و مادر به شدت افسرده هستند.‌

متاسفانه هم بچه و هم والدین این چند سال به شدت اذیت شدند (حتی با اینکه خیلاشون از لحاظ هزینه ها راحته).‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
عزیزم تو بارداریت دمیترون میخوردی؟ میگن یکی از عوارضش سوراخ قلبه

بله خب بخاطر تهوع میخوردم ولی خب میگن مادرزادی هست من تو بارداری سه بار انفولانزا گرفتم به دکترش گفتم گفت نمیشه دقیق گفت علتش چی بوده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خیلی سخته تصمیمی که گرفتم از لحاظ شرعی میگن که حتی اگر بچه ناقصه حق کشتن نداری من میخواستم بزارم نه ...

میفهمم چی میگین ولی بدنیا اومدنش و نگهداری و دارو و درمان و شاهد دیدن زجر بچه و بی تابی و چشم گریون یه بچه ....سوراخ شدن دائم دست و پاش برای زدن سرم ... عمل شدن ....من از نزدیک دارم میبینم هر روز میگیم کاش بدنیا نمی اومد 

خدایا منو ببخش

طاقتش رو داری؟؟؟؟

بله خب بخاطر تهوع میخوردم ولی خب میگن مادرزادی هست من تو بارداری سه بار انفولانزا گرفتم به دکترش گفت ...

من دچار عارضه ای شده بچم که میگن احتمالش فقط یک درصد و‌دکتررگفت بدشانسی اوردی 

توعم سقط کردی؟؟

آره برا من خودش سقط شد نازایی داشتم بعد از سه سال و سه بار آی وی اف باردار شده بودم، ولی هفته های پایین بود شرایط تو خیلی سختتره 😢😢😢

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40