2777
2789
عنوان

فردا میرم دیگ حکم قاضی برا سقط بگیرم تروخدا بیاید دلداریم بدید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7729 بازدید | 163 پست

بگردم برای دلت

میدونم دلت خونه 😭😭😭😭

الهی بحق بزرگی خدا دلت آروم بگیره😭😭😭😭

عزیزم اون بچه اگه بیاد بیشتر زجر میکشه😭😭😭😭😭

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

منم شنیدم این غربالگری ها نفوذ یهود هست برای کشتن نسل شیعه و درآمد و سود برای صنعت پزشکی

این رو نمیدونم ولی میدونم خطا ی پزشکی توی سونو زیاده دختر خالمم توی غربال گری گفته بودن ناشنواست سقط کن اما خالم این کار رو نکرد الان دخترش 10 ساله اش و خداروشکر سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بیشتر از روزی ۲ تا؟ شده بود آمپولش را هم بزنی؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم منم باردارم تهوع شدید دا ...

تحمل کن میگذره من خواهرم روزی ۱۶ بار بالا میاورد ولی راضی نشد دارو بخوره ۴ که تموم بشه بهتر میشی 

منم شنیدم این غربالگری ها نفوذ یهود هست برای کشتن نسل شیعه و درآمد و سود برای صنعت پزشکی

عزیزم اینطور نیست میدونه خدای نکرده بچه اگه مشکلی داشته باشه به دنیا بیاد زندگی خودش و پدر و مادرش جهنم میشه تو غربالگری‌ها بررسی میکن اندام‌های مختلف بچه رو بعد اگر مشکلی بود همون اول که اجازه‌ی سقط نمیدن چند تا سونوی پیشرفته تر میگیرن وقتی مطمئن شدن بچه واقعا مشکل داره اجازه‌ی سقط میدن

یعنی بیشتر از روزی ۲ تا؟ شده بود آمپولش را هم بزنی؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم منم باردارم تهوع شدید دا ...

نه همون روزی یه دونه میخوردم اونم گاهی امپول هم یه بار زدم اونم چون هم تهوع بارداری داشتم هم ویروس گرفته بودم مجبور شدم بزنم حالم خوب نبود یه قرص دیگه هم هست اونم برا تهوع داده بود اسمش اندانسترون بود اون نخوردم چون زدم تو گوگل دیدم عوارض داره ترسیدم بخورم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بله خب بخاطر تهوع میخوردم ولی خب میگن مادرزادی هست من تو بارداری سه بار انفولانزا گرفتم به دکترش گفت ...

دخترعموهای من تا اخر بارداری دمیترون خوردن هیچیشون نیست بچه هاش

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
دقیقا همینه من تصمیم دارم برای بچه بعدیم حتی دکتر هم نرم چه برسه سونو

نه پیش پزشک رفتن خوبه اما در مواقع حساس باید پیشـچند تا پزشک خوب مشورت بگیری بلاخره هر علم و دانشی مفیده

روزی چند تا دمیترون میخوردی؟ دکتر به من گفت دمیترون نخور ثابت شده میتونه همچین مشکلی برای قلب نوزاد ...

پس خدا سلامتی بده به دکتر من من دوتا خورده بودم فقط گفت نخور دوقلو‌داری عارضه داره قرصا

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بیا یه کاری کن بیا شیراز پیش مریم کسراییان ببین چی میگه 

یا یه دکتر دیگه بود بچه ها رو تو شکم مادراشون عمل کرده بود دقیق اسمش یادم نیست سرچ کن ببین حمیرا وفایی شاید

من یکی از دوستام سوراخ قلب بچش مشکل داشت بعد زایمان قلبش بسته شد سوراخش و خوب شد

مشکل قلبش دقیقا چیه؟شاید ‍خوب شد 

دخترعموهای من تا اخر بارداری دمیترون خوردن هیچیشون نیست بچه هاش

منم سر اون دو تا بچه هام میخوردم مشکلی نداشتن این سومی این طور شد من خودم حس میکنم بخاطر آنفولانزاها هست که تو بارداری گرفتم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜