2777
2789
عنوان

اگه شما حامله باشین بچتون هم پسر باشه بعد 🐍🐍🐍🐍

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 97 پست

ولش کن اون کاره ای نیس پدر مادرش شمایین،کی دیگه ازینکارا میکنه

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیشون نگیر

وقتی این حرف رو میزنن خودت رو بزن به نشنیدن گوشی دست بگیر

جواب بدی نقطه ضعف دستشون میدی فکر میکنی الان خواهرشوهر و جاریت خوشحالن ازین حرف؟ نه اونام بدشون میاد حتما 

با خنده میگم آره به هم میان به شرطی که فلانی دخترشو بزارن فریزر و منم پسرم دنیا اومد بزارمش تو فر 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بگو زن بزرگتر باشه زود پیر میشه پسرم میره روش هوو میاره 💅💅💅💅

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ب شوخی و خنده میگم تازه خودم همه دخترای فامیل رو ب پسرم دادم 

این بچه ک هنوز ب دنیا نیومده و تا ۳۰ ساله شه هم خیلی مونده چرا انقدر بخاطر ی مسئله پیش پا افتاده حساسیت نشون میدی

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

من مادرشوهرم برا دختر اولی گفت به شوهرم گفتم اسم رو بچه نذارید که فردا اگه نشد و نخواست دودش فقط به چشم دختر میره رفت با مادرش دعواااا

مادرم برا پسرم هی میگفت دختر داداشت رو بگیر گفتم نه پسر من اخلاق داره نه دختر داداشم زبونش کوتاههه نمیخورن به هم منم دیگه کاسه ی حوصله و صبرم پر شده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

من باشم در کمال احترام ازش می‌خوام برای آینده زندگی بچه ام نظر نده و بهش جهت نده هم در فکر اون موثر هم اون دختر خانم .من بچه تر بودم یادمه همکار دوست پدر بزرگم بهم گفت عروس خوشگلم یادمه پدرم اینقدر خوب و محکم جوابش داد که دیگه اجازه این رفتار نداد به خودش ، و اینکه شما منطقی با همسرتون حرف بزنید ایشون جواب مادرش بده 

چه خانواده قدیمی بی فکری به نظر می‌رسند امیدوارم ساده نگیری 

البته اسی شاید شوخی میکنن شما داری بد برداشت میکنی 

چون خانواده پدری منم همین حرفارو راجب منو داداشم و کلا همه میگفتن ولی هیچکس منظوری نداشت کاملا به شوخی بود میخندین

https://daigo.ir/secret/91663624188 راستی به نظرت ارزشش رو داشت ؟ پروفایل خودمم  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.دیگه تو این سایت من تاپیکی نخواهم زد تا سال آینده ، خیلی کم شاید هرچند روز یک بار بیام چند تا تاپیک شرکت کنم ، اگه منو دیدی یادآوری کنم باید برم سر درسم