2777
2789
عنوان

فردا میرم دیگ حکم قاضی برا سقط بگیرم تروخدا بیاید دلداریم بدید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7729 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور متوجه شدی؟ تو سونوی ان تی مشخص شد؟ منم باردارم میترسم

تو انومالی اگر اونجا که سونو ان تی میدی حرفه ای باشه دکتر و دستگاش پیشرفته بنظرم تو ان تی میفهمدن زودتر سقط میکردم نه پنج ماه بشه ان تی جای خوبی نرفتم تو خود ان تی دکتر دیدم هی داشت دستگاه رو میچرخوند انگار بچیزی دید ولی سرسری گرفت گزارش نکرد اگر اونموقه گزارش کرد بود الان بدبخت نمیشدم تو پنج ماه دلم داغه داغه داغه میفهمی

تو سونو متوجه شده بودن بچه مشکل داره؟ یا بعد از تولدش معلوم شد؟

ن تو سونو متوجه یه مشکل تو مغز بچه شدن ...پیگیری ب اون صورت نشد .الان بچه ۴ سالش شده رو زمینه ،ن حرکتی ن بینایی و ... بدترین وضع ممکنه 

الهی بگردم خیلی خیلی سخته منم تجربه ی سقط داشتم خدا به قلبت آرامش بده الهی آمین، خودش برات جبران میکنه خیلی زود دوباره باردار میشی میشه مرهم دلت

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن تو سونو متوجه یه مشکل تو مغز بچه شدن ...پیگیری ب اون صورت نشد .الان بچه ۴ سالش شده رو زمینه ،ن حرک ...

من خیلی پیگیری کردم پیش چهار پنج تا از بهترین دکترا شهر رفتم 

الهی بگردم خیلی خیلی سخته منم تجربه ی سقط داشتم خدا به قلبت آرامش بده الهی آمین، خودش برات جبران میک ...

برام دعا کن فرق نمکنه پنج ماه باشه یا پنجاه ساله داغش یه داغ دلم داغ دیده با خودم میکم یعنی یروزی میاد منم بخندم😭😭😭

من خیلی پیگیری کردم پیش چهار پنج تا از بهترین دکترا شهر رفتم

خوب کاری کردی ،اگه لازمه سقط بشه ،سقط کن بخدا من ک خاله بچه هستم دارم زجر میکشم دیگ چ برسه ب مادر بچه و خود بچه بیچاره