2777
2789
پس چطور ما که با آزمون اومدیم برامون یه مرحله‌ی گزینش بود که هسته‌ی گزینش استان برامون جلسه گذاشت و ...

شاید این مورد رو ذکر کنن ولی عقلانیش اینه که اعمال خانواده به فرد ربط نداره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

فکر نمیکنم سابقه نزدیکان تا وقتی سیاسی نباشه ربطی داشته باشه

برای اون بدبختهایی که پارتی نداشته باشن و با آزمون استخدامی بخوان بیان تحقیقات محلی سخت هست و اگر بستگان درجه 1 سابقه ی کیفری داشته باشن طرف رد میشه اینکه برادرش 3 نفر را برای دزدین ماشیناشون کشته و به طرز فجیعی دفن کرده بود یادمه تلوزیون استانی از دستگیریش برنامه پخش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم والا فامیل مارو چون  بزرگش سه ماه از سربازی فرار کرده بود قبول نکردن،ولی یکی دیگه از روستامون پدرش معتاده سابقه چندین سال زندان و چندین فقره دزدی داره خودش هم چند بار دزدی کرده گرفتنش ولی رضایت داده شاکی آزاد شده ،الان قبول شده تو یک ارگان نظامی

بیخیال بابابخاطر فحش بگن استخدامت نمیکنیم؟؟؟

عزیزم اگر یکی از نخبگان مملکت بخواد بیاد تو اداره اصلا از در اداره راهش نمیدن میگن برو از طریق آزمون فراگیر استخدامی اقدام کن تو آزمون هم که رقابت کنه و قبول بشه تو مصاحبه و گزینش هزار سنگ میندازن جلوش که اینجور آدمهایی که نه سواد قبول شدن تو آزمون را دارن و نه سابقه‌ی خانوادگی قابل قبولی برای قبولی تو گزینش را با پارتی بیارن تو سیستم اداری بعد منو شما میشینیم میگیم چرا اوضاع مملکتمون این شکلیه

اسی من میفهمم که حرص میخوریاما تا حدودی باید خوشحال باشی که گرایش سیاسی پدرش و سابقه برادرش باعث بدب ...

به خاطر خودش که شغل پیدا کرده ناراحت نیستم به خاط خودم که سالها جوونیم پشت آزمون استخدامی گذشت و وقتی اینجا قبول شدم اینقدر سنگ جلوم انداختن که 2 سال فرایند استخدامم طول کشید و بعد از استخدام شدن هم حسابی از خجالتم دراومدن ناراحتم به خاطر تبعیض و بی‌عدالتی ناراحتم به خاطر جوون‌های با سوادی که عمرشون پشت آزمون‌های استخدامی میگذره و حسرت اینو دارن که از در یه اداره وارد شن ناراحتم 

به خاطر خودش که شغل پیدا کرده ناراحت نیستم به خاط خودم که سالها جوونیم پشت آزمون استخدامی گذشت و وقت ...

میفهمم

واقعا زور داره

من خودمم کم نکشیدم از این مسائل

کاملا حق داری حرص بخوری

شاید این مورد رو ذکر کنن ولی عقلانیش اینه که اعمال خانواده به فرد ربط نداره

فکر میکنی اگه این آقا پارتی نداشت اصلا از در اداره راهش میدادن تو میدونی چه جوونای با سوادی از دانشگاه‌های خوب را با آزمون استخدامی و مصاحبه و گزینش سرگرم میکنن بعد برای یه مشت بی سواد مثل اینا را چشمشون را روی همه چیز میبندن میگن بفرمایید اداره کل یه اتاق خالی کردیم براتون

نمیدونستمولی در کل خودش که کاری نکرده، کرده؟

فکر میکنی اگه پارتی نداشت و مثل بقیه مجبور بود آزمون بده اصلا اگه نفر اول آزمون استخدامی و مصاحبه‌ی علمی هم بود با این تیپ و سابقه ی خانوادگی تو اداره استخدام میشد

نمی دونم والا فامیل مارو چون بزرگش سه ماه از سربازی فرار کرده بود قبول نکردن،ولی یکی دیگه از روستام ...

احتمالاً آشنا یا پارتی داشته که شما بی‌خبر بودید ما هم این جا شهر کوچیکیه جلو چشممون این تبعیض را دیدیم

احتمالاً آشنا یا پارتی داشته که شما بی‌خبر بودید ما هم این جا شهر کوچیکیه جلو چشممون این تبعیض را دی ...

خیلی خانواده‌ ی مشهوری بودن تو خلاف  کلی پرونده که تو سیستم هم ثبت شده نمی دونم چطوری رفت