2777
2789
بنظر من عادلانه ترین راهش اینه هر بچه ای بیشتر ب پدر مادرش رسیده ارث بیشتر ببرهمخصوصا اونایی ک از پا ...

دقیقا بعضی بچه ها مث داداش من مفت خورن حتی مامان بابامو کتک میزنه انوقت همین بعدا زن میگیره کل دارایی پدرمو از الان داره میکشه بالا بعدن بده زن و بچش بخورن و کیف کنن منکه نمیبخشم و راضی ندارم با اینکه هنوز مجرده ولی از الان از خانواده ی نداشتش متنفرم بسکه منو شوهرمو کوچیک کرد و اذیت کرد و ابروی پدر مادرمو تو همسایه ها برد 😒

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما اگه سرکار رفتید و جهیزیه تون رو کامل خودتون گرفتید، بله حق تون هست که ارث برابر با برادرتون داشت ...

ما اصطلاحا چرتکه نمیندازیم.

من هم نیازی به کار کردن و خرید جهیزیه ندارم. 

شما چون از اولین کامنت یه گارد خاصی داشتین ، برای همین ریپلای زدم ، وگرنه دنبال بحث و جدل نیستم. 

یجور گفتین که انگار آقا هستی و ...

به نظر من بهترین حالت این هستش که پدر و مادر در حد توانشون به دختر و پسرشون برای تشکیل زندگی کمک کنن. 

ارث هم هر طور که خودشون عادلانه میدونن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ عروس و دامادی حق نظردهی تو یه خانواده ی زن یا شوهرش رو نداره از این لحظ و کاملا عادلانس که بطور ...

و در ضمن شما هم درباره خونه خریدن یا نخریدن یا فروختن یا نفروختن پدرشوهرت نظر نده!

میان اینجا مربی اخلاق میشن

چه خوبه که سایت قابلیت حذف تاپیک ها رو نداده

نمیشه که هر کجه هرچی به نفع خودتون بود بگید خانم!

دقیقا بعضی بچه ها مث داداش من مفت خورن حتی مامان بابامو کتک میزنه انوقت همین بعدا زن میگیره کل دارای ...

واقعا کتکشون میزنه🤦🏼‍♀️ من جای پدرت بودم از همین الان از ارث مرحومش میکردم یا همین الان تقسیم میکردم ک چیزی بهش نرسه

باشه شما حقت رو از پدرت بگیر نه از من

شما هم به عنوان یه عروس کمتر حرص خواهرشوهرت رو بخور چیزی هم از پدرش گرفته نوش جونش شما هم برو از بابات بگیر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا کتکشون میزنه🤦🏼‍♀️ من جای پدرت بودم از همین الان از ارث مرحومش میکردم یا همین الان تقسیم میکر ...

اتفاقا بخاطر فروش همین زمینا داره اینکارو میکنه ....خسته ایم از دستش هممون خسته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونه داده ماشین داده۴ تیکه جهاز و پول داده واسه پسرااما واسه جهاز ما دخترا کم گذاشت

بله ، من هم دیدم این مدلی. 

واقعا تو هر خانواده متفاوته.

به شخصه امیدوارم همه پدرها و مادرها سعی کنن عادلانه با بچه هاشون رفتار کنن.

اصلا منطقی نیستخیلی از خانوم ها الان سرپرست خانواده نیا ممکنه اصلا دختر و پسر جفتشون مجرد باشن بعدم ...

چرا منطقی نیست 

اسلام اکثریت رو میبینه که ازدواج می‌کنند و تشکیل خانواده میدن

اونایی هم که مجردم خرجشون با پدرشونه که باز ارث بیشتری اون پدر از خواهرا برده داره خرج زندگی میده 

اونی هم که بیوه میشه همون ارث زیادی که به شوهرش میرسیده میرسه بهش کجاش ناعدالتیه؟ 

الان ماها همسرهامون ارث بیشتری میبرن از خواهر هاشون خب به نفع ما زنهاست در هر حال چه فرقی میکنه شوهرا خرج خود ما زن ها می‌کنند دبگه

من دارم اکثریت رو میگم حالا شما نیاید بگید بعضییییی از مردا خرجی نمیدن و فلان. اسلام اکثریت و رو دیده و حکم داده 

ما اصطلاحا چرتکه نمیندازیم.من هم نیازی به کار کردن و خرید جهیزیه ندارم. شما چون از اولین کامنت یه گا ...

بله من با حرف شما در صورت اجرای عدالت و تکه آخر پیام تون موافقم

اما ‌کلیت موضوع اینه که دختر جهیزیه می بره و پسر ارث بیشتر

البته من با تمام قوانین زن ستیز مخالفم اما اینجا به نظرم خیلی هم غیرعادلانه نیست

شما هم فکرشو بکنی یه جهیزیه الان پول یه زندگی درمیاد خداییش

و در ضمن شما هم درباره خونه خریدن یا نخریدن یا فروختن یا نفروختن پدرشوهرت نظر نده!میان اینجا مربی اخ ...

جریان فروختن یا نفروختن ربطی به ارث نداره و یه جریان کاملا مفصله که فضولیش به شما نیومده عروس خانم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم والا بیچاره پدر مادرت، این همه بچه بزرگ کن آخر اینجوری جوابتو بده

نمیکم همه ولی بعضی پسرا خیلی زورگو و یاقی شدن مخصوصا این دهه هشتادی ها......

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما هم به عنوان یه عروس کمتر حرص خواهرشوهرت رو بخور چیزی هم از پدرش گرفته نوش جونش شما هم برو از باب ...

اتفاقا من خیلی خواهرشوهرم رو دوست دارم

دختر خوبیه برای خانوادش و واقعا هم نوش جونت

به ما هم خدا داده بی منت و انشالله بازم بده

از بنده اش هیچی نخواستم و نمی خوام

پدرم هم مرحوم شدن و خونه رو قبلش خودمون گفتیم بزنن به نام مادرم الهی خود مادرم تا هست خیرشو ببینه بعدم خدا انقدر به ما بده که نیازی نداشته باشیم

اما دارم حرف از انصاف می زنم 

بله من با حرف شما در صورت اجرای عدالت و تکه آخر پیام تون موافقماما ‌کلیت موضوع اینه که دختر جهیزیه م ...

تو همین سایت خانم هایی هستن که پدرانشون قدرت خرید جهیزیه ندارن ، 

یا به هر دلیلی بهشون جهیزیه نمیدن ، 

یا خیلی ساده میدن ، 

و خانم ها خودشون می‌خرن. 

و تو همین سایت عروس هایی هستن که خانواده شوهر براشون عروسی گرفتن و یک واحد خونه در اختیارشون گذاشتن یا ... 

برای همین میگم تو هر خانواده متفاوته. 

اینکه شما صرفا روی جهیزیه تأکید دارید ، برام جای سؤال بود. 

چرا منطقی نیست اسلام اکثریت رو میبینه که ازدواج می‌کنند و تشکیل خانواده میدناونایی هم که مجردم خرجشو ...

بنظر من واقعا عادلانه نیست

توی تقسیم ارث باید فقط ب همون خانواده فکر کنن، نه اینکه بعدش کی قراره خرج بده کی قراره شوهرش ارث ببره

هم دختر هم پسر بچه های یه خانواده ن، باید به مساوی بینشون تقسیم بشه

اسلام همه جا میگه من ارزش زن و بالا میبینم ولی توی عمل هم توی ارث هم توی دیه در حق خانوم ها اجحاف شده