2777
2789
معمولا پسر خودش انجام میدهاین رو دیگه هر خانواده ای خودش می دونه که برای پسرش چکار کرده برای دخترش چ ...

اها پس چون از طرف یه عروس داری نظر میدی اینجور میگی جالبه 😂

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب دختر رو م بفرستن درس بخونه کمک کنن پیشرفت کنه مستقل بشه اونم خودش جهیزیشو بخره این حجم از بی عدال ...

دختر اگه سر ‌کار هم بره بازم جهیزیه شو پدرش می گیره

خودش ممکنه اون جهیزیه رو لوکس تر یا کامل تر بکنه با پولش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا پسر خودش انجام میدهاین رو دیگه هر خانواده ای خودش می دونه که برای پسرش چکار کرده برای دخترش چ ...

نه اینطور نیست.

تو هر خانواده متفاوته.  

بعضی ها هم هستن هم به دخترشون جهیزیه میدن و هم برای پسرشون عروسی میگیرن یا حتی تو اجاره یا خرید خونه کمکشون میکنن. 

ارث برای این برابر نیست چون مرده که نفقه میده باید خرجی یه خانواده بده. خونه تهیه کنه برای خانواده. ...

اصلا منطقی نیست

خیلی از خانوم ها الان سرپرست خانواده ن

یا ممکنه اصلا دختر و پسر جفتشون مجرد باشن 

بعدم اینکه یکی خرج خونه میده نباید ب میزان ارثی ک میگیره ربط داشته باشه

اها پس چون از طرف یه عروس داری نظر میدی اینجور میگی جالبه 😂

چیزی که هست رو میگم

و بله از طرف عروس میگم

یه قضیه رو باید از همه طرف دید

پس شما هم چون از طرف دختر دارید میگید حق رو به جانب خودتون میدید پس

در حالی که من اول همین کامنتی که ریپلای کردم گفتم هر کسی خودش می دونه انصاف چیه تو خانواده اشون

برابر پیشکش همون نصف هم نمیدن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

ارث برای این برابر نیست چون مرده که نفقه میده باید خرجی یه خانواده بده. خونه تهیه کنه برای خانواده. ماشین.خورد خوراک و.... ولی زن هیچکدوم از این هارو نباید تهیه کنه و شوهرش که اونم ارث بیشتری از خواهراش میبره براش تهیه میکنه. آندرستن؟ 

دختر اگه سر ‌کار هم بره بازم جهیزیه شو پدرش می گیرهخودش ممکنه اون جهیزیه رو لوکس تر یا کامل تر بکنه ...

زندگی ها متفاوته. کی گفته این رو؟ 

مگه شما برای همه خانواده ها رو اطلاع داری؟ 

زندگی ها متفاوته. کی گفته این رو؟ مگه شما برای همه خانواده ها رو اطلاع داری؟

شما اگه سرکار رفتید و جهیزیه تون رو کامل خودتون گرفتید، بله حق تون هست که ارث برابر با برادرتون داشته باشید

چیزی که هست رو میگمو بله از طرف عروس میگمیه قضیه رو باید از همه طرف دیدپس شما هم چون از طرف دختر دار ...

هیچ عروس و دامادی حق نظردهی تو یه خانواده ی زن یا شوهرش رو نداره از این لحظ و کاملا عادلانس که بطور مساوی تقسیم بشه این جامعه همینجوری حق زن و دختر رو خورده بزار اینجا اگه قراره خورده بشه حق پسر خورده بشه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه اینطور نیست.تو هر خانواده متفاوته. بعضی ها هم هستن هم به دخترشون جهیزیه میدن و هم برای پسرشون عر ...

خونه داده ماشین داده

۴ تیکه جهاز و پول داده واسه پسرا

اما واسه جهاز ما دخترا کم گذاشت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

بنظر من عادلانه ترین راهش اینه هر بچه ای بیشتر ب پدر مادرش رسیده ارث بیشتر ببره

مخصوصا اونایی ک از پا افتاده میشن

گاهی تو یه خانواده فقط یکی از بچه ها دنبال کار پدر میفته دکتر میبره خورد و خوراک حواسش هست، بعد موقع تقسیم ارث میرسه بقیه بچه ها از راه میرسن

پول نمیدن براش عایا؟!از آسمون میاد؟

بستگی ب خانواده داره شوهر خاله من تو لیست جهزیه دخترش نوشت ارث پدری ولی پدر من گفت کادوعه ربطی ب ارث نداره ببین جهزیه قدیم دوتا تشک و یه تخته فرش بوده الان شورشو در اوردن ماشین ظرف شویی و کلی برقی و و چرت . پرت در واقع از زمان قدیم جهزیه کادو پدر عروس ب عروس دوماد بوده