2777
2789
اره منم زیاد دیدم اینجوریچند روز پیش هم به خبر خوندم یه اقا، پدر و خواهراش رو بخاطر ارث و میراث کشته ...

داداش منم چند شب پیش چاقو شیده رو پدرم خالم جلوشو گرفته خیلی نگران پدرمم اما مادرم حقشه چون همه جا پشت داداشمه هر کارم میکنه باز ازش ناامید نمیشه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ، من هم دیدم این مدلی. واقعا تو هر خانواده متفاوته.به شخصه امیدوارم همه پدرها و مادرها سعی کنن ع ...

ان شالله

از ما که گذشت ان شالله بقبه دخترا دلشون شاد باشه با وجود پدرهای مهربان و عادل

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
تو همین سایت خانم هایی هستن که پدرانشون قدرت خرید جهیزیه ندارن ، یا به هر دلیلی بهشون جهیزیه نمیدن ، ...

بله فرهنگ ها و خانواده ها متفاوتند

و صحبت های شما هم درسته

کاش قانونی بود که اینا رو می سنجید و بعد تقسیم ارث میشد

چون منم برعکس مواردی که شما مثال زدید رو دیدم

مثلا یکی از اقوام مون برای جهیزیه دخترش خونه اش رو فروخت و یه چیز خیلی کمتر گرفت

الان هیچ کمکی نداره به پسرش بکنه برای ازدواج و به نظرم ظلمه در حق این پسر

در هر صورت خوشحال شدم از آشنایی و  تبادل نظر با خانم منطقی مثل شما

بله فرهنگ ها و خانواده ها متفاوتندو صحبت های شما هم درستهکاش قانونی بود که اینا رو می سنجید و بعد تق ...

خواهش میکنم ، سلامت باشین. 💚🌸

بله درسته ، من هم خانواده هایی دیدم که برای تهیه جهیزیه دخترشون ، زیر بار قسط و قرض های سنگین میرن و به دردسر میفتن.

بله قانون حالت کلی داره.

به نظرم خود پدر و مادرها باید با توجه به شرایط بچه هاشون و ... ، تلاش کنن عادلانه رفتار کنن تا کدورت و ناراحتی تو بچه ها ایجاد نشه. 

خواهش میکنم ، سلامت باشین. 🌸بله درسته ، من هم بعضی از خانواده ها رو دیدم برای تهیه جهیزیه دخترشون ، ...

واقعا این جزو وظیفه پدر و مادره و امیدوارم که حداقل ما در حق بچه هامون بتونیم انجامش بدیم

واقعا این جزو وظیفه پدر و مادره و امیدوارم که حداقل ما در حق بچه هامون بتونیم انجامش بدیم

بله درسته. 

وظیفه سنگینی هم هست. 

به نظر من پدر و مادرها از همون موقع که بچه ها کوچک هستن ، باید در حد توانشون تلاش و تمرین کنن که بین بچه ها فرق نذارن و باعث ایجاد کدورت و کینه تو بچه ها نشن.

امیددارم خدا تو این راه به همه ما کمک کنه. 💚

بنظر من واقعا عادلانه نیستتوی تقسیم ارث باید فقط ب همون خانواده فکر کنن، نه اینکه بعدش کی قراره خرج ...

عزیزدلم بخدا فکر میکنی به حق زن ظلم میشه

الان پدرت ارث بیشتری ببره به نفع پدرته یا خانوادش که شماها و مادرتون محسوب میشه خرج شماها میکنه دیگه

شوهرت بیشتر ارث ببره خرج خودت میکنه برات خونه می‌خره ماشین می‌خره

در مورد دیه هم همینطوره 

مرد اگه بمیره زنش بدبخت میشه چون نون آور خونش مُرده و وقتی دیه مرد بیشتره و اون دیه میرسه به همسرش یا زنش یعنی در اصل به نفع زن میشه

ولی اگه زن بمیره چون زن خرج خانواده نمیده دیه کمتری میرسه به شوهرش و نفعی برای اون مرد یا شوهر نداره

بخای حساب کنی دیه به نفع اون زنی میشه که باقی مونده و شوهرش مُرده

ماها فقط خود قضیه رو می‌بینیم اسلام مو به مو میبینه

و در مورد اکثریت جامعه هم میبینه 

عزیزدلم بخدا فکر میکنی به حق زن ظلم میشهالان پدرت ارث بیشتری ببره به نفع پدرته یا خانوادش که شماها و ...

البته همه دیه مرد که به زنش نمیرسه. 

فقط به همون میزان که سهم الارث داره ، بهش میرسه.

یعنی اگر فرزند داشته باشن ، یک هشتم از دیه و اگر فرزند نداشته باشن ، یک چهارم از دیه به زنش میرسه. 

عزیزدلم بخدا فکر میکنی به حق زن ظلم میشهالان پدرت ارث بیشتری ببره به نفع پدرته یا خانوادش که شماها و ...

من نمیخوام به نفع من باشه! ترجیح میدم عادلانه باشه 

من اول تاپیک خودم گفتم حاضرم کل سهم ارثم برسه ب برادرم، یا ب ارث پدر شوهرم به هیچ وجه چشمی ندارم 

منظورم اینه ازین ناراحت نیستم چرا ب من کمتر ارث میرسه ب برادرم بیشتر، کلا اینکه قوانین عادلانه نیست من و اذیت میکنه

درباره دیه هم فقط مرگ و میر نیست که، دیه برای آسیب های مختلف داریم فقط اینطور نیست ک بگی زن میمیره ب شوهرش کمتر پول میرسه