2777
2789

آخه جدی زیبان ولی چرا بعضیاشون حتی خودشونو از دوستاشون سر تر میدونن .هم تو این سایت هم تو فامیل چند مورد دیدم متعجب شدم نامحسوس و غیرمستقیم حتی میخوان بفهمونن سرترن 😂من کلی دوست بور و چشم رنگی دارم بعضیاشونم مال شهرستانن یه چیز عادیه اوناهم عادی میدوننش کی گف غیر واقعی ان 

من بورم و چشم رنگی 

ولی هیچوقت حرفی نزدم

اعتقادم بر اینه هر انسانی با هر رنگ پوست و شکلی زیبایی خاص خودشو داره و محترمه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادیه و پز نمیدم 

اما خیلیا یجوری که بخوان ثابت کنن بور زشته میگن مو فقط مشکی 

جذابیت فقط مشکی

همچین آدمایی کمبود عقل دارن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

اوووو انقد چشم آبرو مشکی دیدم از بس نازو بانمک بودن که ده تا بورم به گرد پاشون نمیرسیدن

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

من ندیدم کسی پز این موردو بده

ولی خودم همیشه تعریفشونو میکنم واقعا بعضیاشون خیلی زیبان

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من بورم و چشم رنگی ولی هیچوقت حرفی نزدماعتقادم بر اینه هر انسانی با هر رنگ پوست و شکلی زیبایی خاص خو ...

آره واقا بعضیاشون خیلی یجوری شدن اصلا چرا جنگه سر این چیزا حتی تو دعوای دخترا تو دانشگاهمونن به هم دیگه توهین میکردن سر این چیزا

تا حسادت نداشته باشی این حس تنفر درت شکل نمی گیره

امیدوارم زندگیت وفق مرادت باشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

عادیه و پز نمیدم اما خیلیا یجوری که بخوان ثابت کنن بور زشته میگن مو فقط مشکی جذابیت فقط مشکیهمچین آد ...

برعکسشم هس یه سری دعوا شد تو دانشگاه چشم رنگیه میگف سگم چشاش مشکیه خیلی زیبا بودی اگه چشم رنگی میشدی برام جالبه تا این حد جهالت بعضیا