2777
2789
عنوان

من بدم میاد از اینایی که بورن و پزشو میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 57 پست

اون با چیزایی که داره خوشه کلا هر کی با چیزی خوشه

فقط برا اون توی ظاهرشه و میفهمی

بعضیا به قدرت بدنیشون مینازن

بعضیا پول و...

ولی چون ما با هرچی که داریم مورد امتحان خدا واقع میشیم نمیشه خیلی دل خوش کرد چون آدم فقط باید به توانایی و ارتباطش با خدا بنازه تازه اونم توی دل خودش تا روحش قوی شه

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه برتری اخه 

والا من خواهرم از بچگی میخوند سفید سفید صد تونن سرخ و سفید سیصد تومن حالا که رسید به سبزه هر چی بگی میرزه منم گریه میکردم 

تو مدرسه هم بهم میگفتن پیر شدی موهات سفید شده من انقدر گریه میکردم که نگو تازه به خاطر چشمام بهم خون اشامم میگفتن

تا حسادت نداشته باشی این حس تنفر درت شکل نمی گیرهامیدوارم زندگیت وفق مرادت باشه

من گفتم قشنگ نیستن؟ به جان خودم من هر آدم خوشگلی ببینم ازش تعریف میکنم من میگم خودشونو سرتر میدونن اینجوری نیس در واقع

برعکسشم هس یه سری دعوا شد تو دانشگاه چشم رنگیه میگف سگم چشاش مشکیه خیلی زیبا بودی اگه چشم رنگی میشدی ...

همیشه همچین آدمایی وجود داشته و دارن 

افتخار به همچین چیزایی حماقته

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

زالی؟🥲من عاشق ژنتونم وایب السا میدین

نه زال نیستم 

چشمام دورنگ هست 

موهامو بچه بودم خیلی بور بود رفته رفته تیره تر شد الان زیتونی هست ولی هنوز جلوی موهام تو آفتاب خبلی روشنه انگار پر موهای سفیده مژه هام بوره