2777
2789
عنوان

من بدم میاد از اینایی که بورن و پزشو میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 57 پست
من تو سایت دیدم و تو فامیل که خیلی خودشونو سر میبینن ولی بخدا من منظورم توهین نبود همینو میخواستم بر ...

کلا چندتا موضوع هیچوقت تو ایران حل نمیشه یکی رنگ چشم یکی رنگ پوست😅 دنیا با همین تفاوتهاش قشنگ ،چقدر بد میشد اگر همه یه جور بودیم ،میدونم چی میگی یه عده رو از رو قرض یه حرفی میزنن نمیدونن تا مدتها ذهن کسی شاید درگیر شه ،حس ناکافی بودن بگیره ،دلش بشکنه ،من اطرافیانم نه ولی کامنتای بعضیا واقعا دلم میشکنه ،شاید هیچوقتم جوابشون ندادم ولی اثرش تا مدتها روم میموند 

اره چشم دورنگ خوشگله باز ولی بدنم و موهام هم دورنگه.بدن به جوریه ولی خداروشکر

اینا مهم نی مهم اینه خاصی قشنگی ناناسی باید خیلی هم ذوق کنی از متفائت بودن

در سَرَم جنگ های بسیاریست و تنها کشته اش منم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو سایت دیدم و تو فامیل که خیلی خودشونو سر میبینن ولی بخدا من منظورم توهین نبود همینو میخواستم بر ...

نه ببین اخه مثلا تو میبینی بور توهین میکنه اونایی که مشکی نیستن میبینن مشکیا توهین میکنن کلا یه چیز ثابت نی

در سَرَم جنگ های بسیاریست و تنها کشته اش منم...!

اره واقعا خودش اخه لنز میزاشت برای همین فکر میکردم منم از این کارا میکنم من هم بدنم هم چشمام هم موها ...

همه جوره قشنگی 🫶🥰

دقیقا وقتی برای چیزی نمیشه کاری کرد نباید غصه اشو خورد منم روی صورتم جای بخیه بزرگ دارم ،رو لپم ۲۷ تا بخیه خورده ولی هست دیگه چیکارش کنم😅یه وقتایی اصلا متوجهشم نمیشم

اینا مهم نی مهم اینه خاصی قشنگی ناناسی باید خیلی هم ذوق کنی از متفائت بودن

میخواستم به خاطر رنگ بدنم ازدواج نکنم خجالت میکشیدم میگفتم طرف بدش نیاد.چون بدنم سفیددد بعد شکم و یه ران پا برنزه.یه نامزدی داشتم اصلا به رومم نیورد که رنگ بدنم اینطوری هیچ حرفی هم نزد واکنشی هم نشون نداد واقعا اعتماد به نفس من بالا رفت 

اره متوجهم چی میگی کلا متفاوت بودن گاهی وایب خوبی نمیده میرفتم مدرسه ابتدایی بودم بعد سانس راهنمایی ...

میفهمم منم بعضی ویژگی های متفاوت دارم آدما وقتی متوجهش میشن اونقد نگاهش میکنن بعد که میدونن متوجه شدم شروع میکنن تعریف کردن

همه جوره قشنگی 🫶🥰دقیقا وقتی برای چیزی نمیشه کاری کرد نباید غصه اشو خورد منم روی صورتم جای بخیه بزر ...

من خیلی ناراحت بودم بابت رنگ بدنم میگفتم برای ازدواج هم بد نشه. نامزد کردم اصلاااا به روم نیورد ولی همش از رنگ چشمام تعریف میکرد.یعنی لطف بزرگ رو در حق من کرد و باعث شد اعتماد به نفسم رو راجب این موضوع به دست بیارم.لطفی که در حق من کرد این بود 

من خیلی ناراحت بودم بابت رنگ بدنم میگفتم برای ازدواج هم بد نشه. نامزد کردم اصلاااا به روم نیورد ولی ...

عزیزمم 

اره بابا بخدا نصف ایرادات ما رو فقط خودمون میبینیم😁😂

اصلا برای خیلی از مردا مهم نیست این چیزا

میفهمم منم بعضی ویژگی های متفاوت دارم آدما وقتی متوجهش میشن اونقد نگاهش میکنن بعد که میدونن متوجه شد ...

😂😂😂😂🤦‍♀️اره 

یه بار رفته بودم بازار امام رضا دیدی که چقدر فروشنده ها حرف میزنن بعد یه پسره گفت خانم خانم برگشتم گفت وای چشاشو مامانم رفت دعوا به زور اوردیمش😐🤣🤣🤣🤣🤣 

عزیزمم اره بابا بخدا نصف ایرادات ما رو فقط خودمون میبینیم😁😂اصلا برای خیلی از مردا مهم نیست این چیز ...

جدا شدم ازش ها از هیکلم از قدم خیلی ایراد گرفت خیلی مقایسه کرد 

اما کار بزرگی که انجام داد ابن مورد رو اصلا به روم نیورد و کاری کرد من برای ازدواج بعدیم حالم خوب باشه و نگرانی نداشته باشم 

دقیقااااا ما خودمون اینطور فکر میکنیم.مثلا من فکر میکردم باید پنهان کنم از حتی شوهر آیندم تا بعدا بتونم راه درمانی براش پیدا کنم.متوجه شده لود خودمو پنهان مبکنم این منو می‌برد جلو اینه میگفت وایسا من نگاهت کنم زیبا هستی انقدر این کارا برام خوب بود که اصلا دیگه از بدنم بدم نمیاد

😂😂😂😂🤦‍♀️اره یه بار رفته بودم بازار امام رضا دیدی که چقدر فروشنده ها حرف میزنن بعد یه پسره گفت خ ...

اونجا که کلا اوضاع قاریشمیشه هرچی به ذهنشون میاد میگن تا طرف فقط بره مغازشون