2777
2789
عنوان

من بدم میاد از اینایی که بورن و پزشو میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 57 پست
نه زال نیستم چشمام دورنگ هیت موهامو بچه بودم خیلی بود رفته رفته تیره تر شد الان زیتونی هست ولی هنوز ...

هرکی هر حرف بدی میزنه قطعا از حسادته منم معنیه تاپیکم همین بود 

وا چه برتری اخه والا من خواهرم از بچگی میخوند سفید سفید صد تونن سرخ و سفید سیصد تومن حالا که رسید به ...

واییییی خداااا چرا زال بودن که خیلیییی قشنگههههههههههه عزیزمممممم

در سَرَم جنگ های بسیاریست و تنها کشته اش منم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااااا میگن تو ایران همه عاشق چشم و ابرو مشکین چون اصالت ایرانی اینه😐

دقیقا😃😃😂یکی نیست بگه اونی که مطمئنه بهتره نیازی نداره انقدر بقیه رو تخریب کنه ،بعضیا در حد مرگ متنفرنا خدا نکنه یکی بگه از بور و چشم رنگی خوشش میاد ،کم ترین چیزی که میگن دهاتی و لپ گلی و چشم خلطیه 🤢

واییییی خداااا چرا زال بودن که خیلیییی قشنگههههههههههه عزیزمممممم

نه زال نیستم.یکم متفاوت هستم.چشمام دورنگه بعد بچه بودم موهام خیلی بور بود بعد یه قسمت وسطش مشکی مشکی 

الان زیتونی شده.مژه هام سفید بود بعد انقدر گریه میکردم که چرا موهام زرده چرا جلوی موهام سفیده 

ابجیم و مامانم هم بهم میگفتن مو زرد😐🤦‍♀️ 

هرکی هر حرف بدی میزنه قطعا از حسادته منم معنیه تاپیکم همین بود

اره متوجهم چی میگی 

کلا متفاوت بودن گاهی وایب خوبی نمیده 

میرفتم مدرسه ابتدایی بودم بعد سانس راهنمایی ها تعطیل میشد من منتظر مثل بقیه بچه ها دم در وایمیسادم یهو کلی دختر میریختن سرم موهام و با تعجب نگاه می‌کردن چشممو بعدم میرفتن😐دوسم داشتن اما من خوشم نمیومد از این کارشون 

نه زال نیستم.یکم متفاوت هستم.چشمام دورنگه بعد بچه بودم موهام خیلی بور بود بعد یه قسمت وسطش مشکی مشکی ...

عزیزمممم ماهم از این رنگا ریاد داریم عادیه ولی قشنگییی که من واقعا چشاتو دلم خاست

ولی بازم از من بهتری من بهم تربچه شیر برنج هویج و... میگن 

دقیقا😃😃😂یکی نیست بگه اونی که مطمئنه بهتره نیازی نداره انقدر بقیه رو تخریب کنه ،بعضیا در حد مرگ مت ...

اره دقیقا 

وای من چشمام دورنگی قهوه ای و آبیه بعد میرفتم کلاس زبان طرف دانشجو بود انقدر عقل نداشت میگفت تو خون آشامی چرا خودتو مثل اونا کردی مگه مرض داری لنز نصفه میزاری تو چشمات😐😐😐😐😐قشنگ با لحن دعوا و توهبن

عزیزمممم ماهم از این رنگا ریاد داریم عادیه ولی قشنگییی که از من بهتری من بهم تربچه شیر برنج هویج و.. ...

وای هر جور باشی به اسمی میزارن برات دیگه

به منم شیر برنج رو میگن 

ولی بزرگ که شدم بیشتر خوشم اومد از این خصوصیات بچه بودم براشون عجیب بود ناراحت میشدم  

اره دقیقا وای من چشمام دورنگی قهوه ای و آبیه بعد میرفتم کلاس زبان طرف دانشجو بود انقدر عقل نداشت میگ ...

عزیزم چقدر خاص و زیبا🥹معلم شیمی ما همینجوری بود محو چشماش میشدم

خدایا🤦‍♀️🤦‍♀️😑😑😑متتفرمممم بعضیا انگار بین آدما بزرگ نشدن ،حتی ادب و شعور معاشرتم ندارن ،چطوری زندگی میکنن اینا ،چقدر غیرقابل تحمللل

وای هر جور باشی به اسمی میزارن برات دیگهبه منم شیر برنج رو میگن ولی بزرگ که شدم بیشتر خوشم اومد از ا ...

اره کلا یه چیزی برا گفتن دارن 

اره از اینایی که رازیانه  داره توش

اوهوم منم خیلی بهتری خوش بحالت چشات دو رنگه

عزیزم چقدر خاص و زیبا🥹معلم شیمی ما همینجوری بود محو چشماش میشدمخدایا🤦‍♀️🤦‍♀️😑😑😑متتفرمممم بعضیا ...

اره واقعا خودش اخه لنز میزاشت برای همین فکر میکردم منم از این کارا میکنم 

من هم بدنم هم چشمام هم موهام دورنگه😐😂چشم و مو قشنگه ها بدن یه جوریه ولی دیگه همینه که هست 

دقیقا😃😃😂یکی نیست بگه اونی که مطمئنه بهتره نیازی نداره انقدر بقیه رو تخریب کنه ،بعضیا در حد مرگ مت ...

من تو سایت دیدم و تو فامیل که خیلی خودشونو سر میبینن ولی بخدا من منظورم توهین نبود همینو میخواستم برسونم که این حد توهینارو نمیفهمم اگه یکیشون خوشگل تر از اون یکی بود قطعا خدا همه رو اونشکلی خلق میکرد

اره کلا یه چیزی برا گفتن دارن اره از اینایی که رازیانه داره توشاوهوم منم خیلی بهتری خوش بحالت چشات ...

اره چشم دورنگ خوشگله باز ولی بدنم و موهام هم دورنگه.بدن به جوریه ولی خداروشکر