آخه جدی زیبان ولی چرا بعضیاشون حتی خودشونو از دوستاشون سر تر میدونن .هم تو این سایت هم تو فامیل چند مورد دیدم متعجب شدم نامحسوس و غیرمستقیم حتی میخوان بفهمونن سرترن 😂من کلی دوست بور و چشم رنگی دارم بعضیاشونم مال شهرستانن یه چیز عادیه اوناهم عادی میدوننش کی گف غیر واقعی ان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقااااا میگن تو ایران همه عاشق چشم و ابرو مشکین چون اصالت ایرانی اینه😐
دقیقا😃😃😂یکی نیست بگه اونی که مطمئنه بهتره نیازی نداره انقدر بقیه رو تخریب کنه ،بعضیا در حد مرگ متنفرنا خدا نکنه یکی بگه از بور و چشم رنگی خوشش میاد ،کم ترین چیزی که میگن دهاتی و لپ گلی و چشم خلطیه 🤢
هرکی هر حرف بدی میزنه قطعا از حسادته منم معنیه تاپیکم همین بود
اره متوجهم چی میگی
کلا متفاوت بودن گاهی وایب خوبی نمیده
میرفتم مدرسه ابتدایی بودم بعد سانس راهنمایی ها تعطیل میشد من منتظر مثل بقیه بچه ها دم در وایمیسادم یهو کلی دختر میریختن سرم موهام و با تعجب نگاه میکردن چشممو بعدم میرفتن😐دوسم داشتن اما من خوشم نمیومد از این کارشون
دقیقا😃😃😂یکی نیست بگه اونی که مطمئنه بهتره نیازی نداره انقدر بقیه رو تخریب کنه ،بعضیا در حد مرگ مت ...
اره دقیقا
وای من چشمام دورنگی قهوه ای و آبیه بعد میرفتم کلاس زبان طرف دانشجو بود انقدر عقل نداشت میگفت تو خون آشامی چرا خودتو مثل اونا کردی مگه مرض داری لنز نصفه میزاری تو چشمات😐😐😐😐😐قشنگ با لحن دعوا و توهبن
دقیقا😃😃😂یکی نیست بگه اونی که مطمئنه بهتره نیازی نداره انقدر بقیه رو تخریب کنه ،بعضیا در حد مرگ مت ...
من تو سایت دیدم و تو فامیل که خیلی خودشونو سر میبینن ولی بخدا من منظورم توهین نبود همینو میخواستم برسونم که این حد توهینارو نمیفهمم اگه یکیشون خوشگل تر از اون یکی بود قطعا خدا همه رو اونشکلی خلق میکرد