2777
2789
عنوان

زندگی خیلی سخت میگذره برام

133 بازدید | 18 پست

سرکار فشار 

میام خونه از طرف همسرم فشار رومه

دلم میخواست مثل زنای دیگه تا ده یازده صبح میخوابیدم و  پولای شوهرم خرج میکردم

اما موقعی که من میام خونه مثل مردا با پا درو باز میکنم چون دستام پر وسیله اس برای خونه و شوهر شاد وشنگول نگام میکنه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

همکاری؟

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت بیکاره؟

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بچه ‌با کارسود میتونین توی خونتون با دیدن تبلغات چند ثانیه ای از ۵۰تومن تا ۲میلیون  درامد داشته باشین توی ی روز فقط لطفا موقع ثبت نام توی قسمت کد دعوت اینو بزنین 435428

بهت افتخار میکنم ب عنوان ی خانم واقعا افرین داره مسیرت روشن باشه عزیزم

خسته شدم 

بعد میره ناز ینفر دیگه میکشه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را