2777
2789

با بابام برای ثبت نام رفتیم اومده خونه مثلا فشارش افتاده هی هم میگه نه دیگه نمیخواد بری اونجا 

از شانس منم بیرون دانشگاه دختر پسرا نشسته بودن سیگار میکشیدن 

هرچی میگم همه دانشگاها خوب و بد داره فکر میکنی مثلا اگر دولتی قبول میشدم همه پسر پیغمبر بودن حرف گوش نمیده 

چیکار کنم؟

اصلا نباید باباتو میبردی

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قراره مامانم رو ببرم نمیشه ک واسه اولین بار خودم برم تا حالا کار اداری و ثبت نام نکردم مامانمم ا ...

کاری نداره اونجا خودشون کارتو راه میندازه فقط مامانتو زحمت میدی

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر هدفمه باردار نیستم😂یه صلوات برا رسیدن به آرزوم بفرست🤍 دل را سر شوقی اگرم هست، تـو آنــی:))✨❤️‍🩹️

چرا دانشگاه آزاد اونم بدون آزمونحداقل با آزمون می رفتی که بگن کمی درس خوندهاگر متولد 86 هستی سنت کمه ...

ترسیدم مجاز نشم نزدم 

تازه خودش هنوز نمیدونه من بدون آزمونم فکر میکنه با آزمونم 

نمیخوام پشت کنکور بمونم انقدر تو فشارم و این سال اخیر بهم سخت گذشته که فقط میخوام برم دانشگاه 

چی بگم والا اخه دیگه دختر و پسر و دولتی و آزاد نداره سیگار رو که همه میکشن

بهش بگو اینا بچه های هنر و بازیگری بودند ولی دانشکده ما چون مربوط به امور قضایی هست خیلی سختگیری می کنند ... یک جور راضیش کن