2777
2789

هیچکدوم از خواستگارام یا بهتر بگم هیچکدوم از مردا ب زببایی من نمیرسن

از لحاظ ظاهری ازم پایینترن دیگه نمیخوام از لحاظ مالی ام ازم پایین تر باشن

من مطمئنم یه مرد ثروتمند هیچوقت نمیتونه بهتر از منو حتی تو خاتواده پولدار پیدا کنه واسه خودش

من تنها چیزی که ندارم پوله

اخلاقم خیلی خوبه اصلا گیر الکی نمیدم با درک و فهمم مهربونم پناهم همدمم مث خیلی از خانوما وقتی عصبیه پا پیچش نمیشم بدتر اعصابش خورد شه و ..

از لحاظ ظاهری نمیدونم چجوری تعریف کنم بفهمید ولی هرجا میرم حرف از ظاهر منه حتی مربیم هرروز بهم میگه خوشگل خانوم (اون زن خشک و عصبی و جدی)

هیکلمم عالیه ۶۰ کیلوام با قد ۱۶۸

پس چرا که نه؟ من قراره یه بچه خوشگل و مودب و مهربون مث خودم تربیت کنم چرا این بچه رو باید واسه مرد سطح متوسط تربیت کنم و تحویل بدم؟ چرا بچم باید مث خودم طعم فقر رو از همون نوزادی بچشه؟ دلم میخواد واسه بچم از همون نوزادی ۱۰ میلیون بدم ی ست لباس

اونایی که میخواید گارد بگیرید اصلا نظر ندید تو تاپیکم مرسی🙏🏻

🩵🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

عزیزم قطعا ک‌ وقتی رویاشو داری حتما بهش میرسی این خیلی خوبه ک‌باخودت صادقی. چون زیبا هستی شانس هم داری اصولا‌پولدارا دنبال زیبایی میگردن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

انشاءالله اگه به صلاح باشه به اون چیزی که میخوای برسی گلم 🌹 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

نمیخوام گارد بگیرم ولی الان هرکس با هم سطح خودش ازدواج میکنه

شما اگه تو یه خانواده با سطح متوسطی نمیتوتی توقع داشته باشی با یه کارخونه دار ازدواج کنی چونکه اونم حتما توقعش یکی بالاتر یا هم سطح خودشه