2777
2789
عنوان

امروز رفتم سونو بیاین بگم چیشد😔

353 بازدید | 38 پست

ضربان قلبش ۱۷۶ بود و سمت چپم فک کنم دختره شما اینطور بودید ک پسر شده و من سینه چپمم بزرگ تره و رنگ ادرارم روشن  فک کنم واقن دختره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان واسه اینکه دختره ناراحتی 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

از رو این چیزا نمیشه تشخیص داد که

ولی دختر که خیلی خوبه 😍😍😍

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

عزیزم مگه دختر دوست نداری ؟ دختر عشقه عشقه 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دختر سفید صورتی..اسم بذار هستی ویا نفس  

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

عزیزم مال منم ضربان قلب بالابود اما پسره ....تمام نشونها حتی غربال اولم گفت بیشتردختره اما نبود 

اما سالم وصالح وزیبا وباهوش وقدبلند باشه دختر پسریش فرق نداره😁🤪🤩

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶