متیناا مدیر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 441 عنوان وظیفه زن و شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 3656 بازدید | 221 پست سلام بچه ها تازگی با همسرم به مشکل خوردم راستش قبلا هم اینجور شده بود اما گزشت اما اندفعه من کوتاه نیومدم . میگه من باید بخورم تو وظیفته جمع و جور کنی. میگه کارت خونه داری هستش. نظر شما چیه 1397/01/23 | 15:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهتاب1 عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 894 آره... نفهمی کنن همین جوابا رو هم باید بشنون دیگه... بله درسته
pegaa عضویت: 1394/03/04 تعداد پست: 5315 وقتی زن مثله ماشینی که وظیفشه کار کنه همینطور مرد...پس دیگه علاقه جایی نداره که . باید به چشم لطف د ... اره همینه واقعاچقدر خوبه تو همه چی همکاری باشه
مامانروشاجان عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 1510 اره به تربیت خانوادگی خیلی ربط داره بعضیا پسر و دخترشونو بد تربیت میکنن به دختر میگن تو باید تو خو ... منم خیلی برای پدر و مادر همسرم دعا میکنمچون همسرم ن شکمو هست ن پر توقع ☺😚خدا روشکر
دخترمهتاب1 عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 894 شما به پستهای قبلیت مراجعه کن ...نظرت چقدر عوض شده ...ناراحت نشیها خوشم نیومد ازت...پر ادعایی خیلی&n ... دقیقا اول چی گفت الان چه قدر نظر ما روش تاثیر گذاشت
متیناا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 441 عزیزم ایشالا که کمکی شده باشه بهت😍 دستت درد نکنه تو یه حس خوب بهش میگم
marymoon عضویت: 1396/04/01 تعداد پست: 2611 منم منظورم همینه وقتی از سر کار میاد چند بار میگم خسته نباشی اما اون میگه صبح تا شب بیکاری. بچه نداری لابد درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
pegaa عضویت: 1394/03/04 تعداد پست: 5315 منم خیلی برای پدر و مادر همسرم دعا میکنم چون همسرم ن شکمو هست ن پر توقع ☺😚 خدا روشکر ایشالا همیشه خوشبخت باشی
متیناا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 441 بچه نداری لابد چه ربطی داره به بچه اونم بیرون بهش خوش گزشته ولی من ماساژش میدم میگم خسته نباشی . در صورتی که از صبح تو خونه تنها باشی بیشتر خسته میشی
marymoon عضویت: 1396/04/01 تعداد پست: 2611 استارتر عزیز برو خداروشکر کن شوهرت کار داره درآمد داره معتاد نیس و اهل هزار تا فساد نیس والا من خودم اگه شوهر خوبی داشتم پاهاشو هم با شیر میشستم 😆بعضی مردا ارزش دارن براشون میوه پوست میکنن و این اداها نه مثل ما بدبخت ها 😢 درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
گیسومشکی عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2459 من خودم. شاغلم. ...تحصیلگرده هم هستم الحمدالله تو محیط کاملا فرهنگی هم هستم ...اما بلدم چارچوب زندگی ... مرسی. خیلی استفاده کردم از پستت اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
گیسومشکی عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2459 واقعا یه استکان چایی از جلوی همسر برداشتن. هیچی ازتون کم نمیشه .....خدا ان شالله بهتون سلامتی بده هم ... واقعا من به رضای خدا. کار انجام میدم خیلی نتیجه میبینم چون دیگه رضایت خلق رو نمیخوام اما اونم دنباله اشه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
متیناا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 441 استارتر عزیز برو خداروشکر کن شوهرت کار داره درآمد داره معتاد نیس و اهل هزار تا فساد نیس والا ... انشالله مشکلت حل بشه
marymoon عضویت: 1396/04/01 تعداد پست: 2611 چه ربطی داره به بچه اونم بیرون بهش خوش گزشته ولی من ماساژش میدم میگم خسته نباشی . در صورتی که از صبح ... بخدا ربط داره من بچه نداشتم از بیکاری همش باید میخوابیدم بچه دار شو میفهمی بخدا وقت حموم هم ندارم به شدت استرسی شدم از بس عجله ای با وقت کم کارام کردم درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏