2777
2789
عنوان

وظیفه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 221 پست

حرف استارتر اینه که بی احترمی نکنه و نگه وظیفته

بنده خدا نگفت که بشینه کارای خونه رو بکنه

خوبه ماها به شوهرامون بگیم وظیفته کار کنی پول در بیاری

یه دستت درد تونه کسی رو نکشته. یا مثلا تو سفره جمع کردن یه کمک کردن از طول هیچ جاش کم نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره گلم دقیقاً... ☺👍 ولی این خانوما میگن ماها نباید کار کنیم، شوهرامون باید بیان کارای خونه رو هم ...

هيچكي اين حرفو نزد ما ميگيم اگه كمك نميكنن حداقل وظيفه ندونن ما با يه تشكر هم خوشحال ميشيم😄

اتفاقاً من بعد از ازدواجم ب همه ی رویاهام رسیدم... هیچ کمبودی هم ندارم. شوهرم کار بیرونشو انجام مید ...

من سخت نمیگیرم . لحنت قشنگ نیست . یکی از چیزایی که همسرمن دوست داره اینکه یه روز خالی پیدا کنه آشپزی کنه  . لیوانی که چایی میخوره رو میشوره . میزو تمیز‌میکنه . جدید انم سرویس بهداشتیا رو میشوره چون نمیتونم  . 

حرف اصلی اینکه وقتی جناب عالی میفرمایید مگه ازدواح کردین که چیکار کنید فقط روابط زناشویی .من درجوابتون میگم‌که ازدواج کردم که شریک زندگی پیدا کنم . ازدواج کردم مستقل بشم .  نی  نی بیارم . و خیلی چیزای خصوصیه دیگه .نه اینکه بگم ازدواج کردن که شوهرم بهم بگه وظیفه تو جمع کردن خونست . 

خونرو تمیز میکنم چون دوسش دارم چون دوسم داره . چون زندگیم‌برام عزیزه .پس لحن مهمه توی بیان‌کلمات و برداشت هارو متفاوت میکنه

واقعا یه استکان چایی از جلوی همسر برداشتن. هیچی ازتون کم نمیشه .....خدا ان شالله بهتون سلامتی بده همیشه سالم باشید کاراتون رو بکنید این کارای خونه هم به خاطر رضای خدا انجام بده نتیجه اش رو ببین تو خونه تکونی و ...از همسرت کمک بگیر نبود خدمتکار بیار ..اما اگه ازدواج کردی به یه اصولی در زندگی اعتقاد داشته باش بزار خدا هم اخلاق خوب همسر بزاره جلو راهت ِِ..چرا هسم کلفت میزارید روخودتون. عجیبه بذام خودتون رو انقدر میکشید پایین انتظار دارید بالا ببیننتون...حفظ ارامش خونه فقط به عهده زن هست 

خب شماها ک مخالف نظر من هستید همینو میخواید دیگه... مگه غیر اینه؟؟؟؟

ماها هیچکدوم ملکه نیستیم

ولی شما یه وظیفه داری از صبح که بلند شدی بشوری و بسابی و سرویس بدی

فقط وظیفتو خوب انجام بده آفرین دختر خوب

عزیزم.این لطف ما زنا شوهرا به همه.و وقتی میشه از کلمه ی دلنشینی مثل (لطف و محبت) استفاده کرد و میشه ...

بله کلام شما متینه خانومی.

ولی واژه ی وظیفه همچینم ک میگید خشک و خشن نیست...

چون شوهرامون همیشه بهمون میگن ما وظیفمونه کار کنیم و  پول در بیاریم تا شما در آسایش و رفاه باشی.

پس منم در قبال این زحمتایی ک میکشه، کوچیکترین وظیفه م اینه ک خونه داریم و شوهرداریمو ب نحو احسن انجام بدم 😊. نه اینکه کار خونمو بذارم شوهرم از سرکار بیاد انجام بده 😐

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
حرف استارتر اینه که بی احترمی نکنه و نگه وظیفته بنده خدا نگفت که بشینه کارای خونه رو بکنه خوبه ماه ...

ما که نبودیم نمیدونیم استاار غر زده. ایا چیزی گفته شوهرش برگرده بگه من بیرون کار میکنم میام خونه وظیفه تو هست بهم برسی ...از کجا معلوم چقدر عصبانیش کرده...خود من مادرم بهم میگفت استکان ها رو جمع کن بدم میومد 

ماها هیچکدوم ملکه نیستیم ولی شما یه وظیفه داری از صبح که بلند شدی بشوری و بسابی و سرویس بدی فقط وظ ...

واقعا برات متاسفم ...لطفا اگه تو زندگیتون موفق نیستین این بهانه های الکی رو نیارید به خودتون هم نگاه کنید فردا نیاید اه و ناله تاپیک بزنید 

ماها هیچکدوم ملکه نیستیم ولی شما یه وظیفه داری از صبح که بلند شدی بشوری و بسابی و سرویس بدی فقط وظ ...

نه اینکه شماها این کارا رو انجام نمیدید 😆😆😆😆

اون قدیم بود هیچ امکاناتی نبود میشستن می سابیدن، الان همه این کارا رو وسایلا انجام میدن؛ لازم ب زحمت ماها نیست!!!! 😉😉😉

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐