2777
2789
عنوان

وظیفه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 221 پست
نگران شوهر خودت باش  .فعلا که ما خوبیم و نازمیکنیم .شما هم‌ به سرویس دادنت برس

شماها اصن سرویس نمیدین ب شوهراتون نه؟؟؟ 😃😃😃

پس کسای دیگه حتماً سرویس میدن... 😁😁😁

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی خانواده ها بچه هاشونو اینجوری تربیت کردن من از روز اول کارای شخصی همسرمو سپردم به خودش ولی شم ...

شما به پستهای قبلیت مراجعه کن ...نظرت چقدر عوض شده ...ناراحت نشیها خوشم نیومد ازت...پر ادعایی خیلی 

و شما؟😄😄😄😄

هروقت شما معرفی کردی، بعد از دیگران بپرس...

اینجا هم تاپیکه؛ متاسفانه هرکس و ناکسی میتونه بیاد داخل و نظر بده... ب کسی هم جز استارتر ربطی نداره 😊

چطور از ذهنش بندازم که اگه کارشو انجام میدم چون دوسش دارم نه اینکه وظیفمه

باهاش صحبت کن بگو وقتی وظیفم میدونی انرژیم کم میشه

بگو زندگیمو دوس دارم عاشق توام که خونمو همیشه تمیز نگه میدارم وگرنه دست و دلم به کار نمیره

ولی کافیه یه تشکر کنی ازم میشم بمب انرژی

بگو وقتی دارم سفره جمع میکنم یه بشقابم کمکم برداری حس میکنم خیلی درکم میکنی

این طرز حرف زدن رو شوهر من که خیلی اثر میکنه

چون دوس داره تو زندگیمون عشق باشه همیشه

با اینکه من اینکه اینا وظایف زن و شوهر نسبت به هم هست رو قبول ندارم. اما شما تصور کن خدایی نکرده هم ...

نه عزیزم نمیگه. اگه ی وقت شوهری همچین حرفی زد  باید تو روش وایساد. نه اینکه شوهرای ما بنده خداها چیزی ب ماها نمیگن... ماها ک مشکلی نداریم...

من قوانین اسلام رو قبول ندارم...که میگه زن باید بخاطر شیر دادن پول بگیره یا کارخونه وظیفه زن نیست..‌ ...

آره واقعا بچه نباشه کار خونه هیچ نیس یعنی بخور و بخواب من خودم یه سال و نیم بچه نداشتم واقعا همش وقت زیاد داشتم کار خونه وقتی نمیبره که 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
متاسف باش برای خودخواهی و تنبلی بعضی زنا مرد هم آدم چقدر جون داره اگه خسته بشه میره سمت اعتیاد 

دقیقا ..به تمیز کردن خونه ای که توش زندگی میکنن میگن سرویس دادن. ..به قول دوستمون چطوری میتونن این اسم رو رو خودشون بزارن ...بعد میگن نازمون رو میکشن ...همینا هستن که ف دا تاپیک خیانت میزنن...واقعا این روشنفکری نیست

شوهر من ک خیلی کمک میکنه ولی اکثر مردها معتقد هستن ک وظیفه زن ه ب کارهای خانه برسه یعنی در عرف جا ...

اره به تربیت خانوادگی خیلی ربط داره

بعضیا پسر و دخترشونو بد تربیت میکنن

به دختر میگن تو باید تو خونه کار کنی فقط وظیفته

به پسرم‌ میگن تو فقط بخور و بخواب

من روزی هزار بار تو دلم دعای خیر به مادرشوهرم میکنم