متیناا مدیر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 441 عنوان وظیفه زن و شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 221 پست سلام بچه ها تازگی با همسرم به مشکل خوردم راستش قبلا هم اینجور شده بود اما گزشت اما اندفعه من کوتاه نیومدم . میگه من باید بخورم تو وظیفته جمع و جور کنی. میگه کارت خونه داری هستش. نظر شما چیه 1397/01/23 | 15:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیرانم عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 448 بی تربیت ...برای خودت و مخصوصا همسرت متاسفم بیچابیچاره چه رکوردی شکسته تو امتخابش خیلی دوست دارم از ... شما یه نگا به تاپیکای قبلیت بنداز میفهمبن کی بی ادبه.جوا های هویه .
گیسومشکی عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2459 نگران شوهر خودت باش .فعلا که ما خوبیم و نازمیکنیم .شما هم به سرویس دادنت برس مطمعنی ارزوی دکتری خوندن نداری خیلی طرز حرف زدنت زشته در حد یه خانم بی سواد متاسفم واقعااااا اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 والا شما یقه اینا رو گرفتی طرز فکرتون دوست نداشتم پستهاشون رو که خوندم در حد یه مشاور که به من مشاور ... آفرین گلم... 😍😍😍😍 خودش اومده بلوا بپا کرده انداخته گردن ما! انقده حرصم میگیره ازین بچه بازیا و دهن ب دهن اومدنا... 😞😞😞 حیف آرامشم ک بهم خورد... 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
pegaa عضویت: 1394/03/04 تعداد پست: 5315 شما یه نگا به تاپیکای قبلیت بنداز میفهمبن کی بی ادبه.جوا های هویه . حیف که به استارتر قول دادم جوابشون ندم.اون یکی که به من میگه من مطمئنم تو بدبختی😂
گیسومشکی عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2459 آفرین گلم... 😍😍😍😍 خودش اومده بلوا بپا کرده انداخته گردن ما! انقده حرصم میگیره ازین بچه بازیا و د ... عزیزم بی خیال شو متاسفانه رشد عقلی به سن نیست اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 مطمعنی ارزوی دکتری خوندن نداری خیلی طرز حرف زدنت زشته در حد یه خانم بی سواد متاسفم واقعااااا هاهاهاهاها 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واقعانم...😆😆😆😆👏👏👏👏 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
جیرانم عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 448 مطمعنی ارزوی دکتری خوندن نداری خیلی طرز حرف زدنت زشته در حد یه خانم بی سواد متاسفم واقعااااا شما ؟
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 عزیزم بی خیال شو متاسفانه رشد عقلی به سن نیست آره بخدا... 🙁 آدم افسرده میشه اینجور آدما رو می بینه...کلی ادعاشونم میشه... عزیزمی شما 😘❤ 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
جیرانم عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 448 آره بخدا... 🙁 آدم افسرده میشه اینجور آدما رو می بینه... کلی ادعاشونم میشه... عزیزمی شما 😘❤ منم موافقمباهات عزیزم😄😄😄
pegaa عضویت: 1394/03/04 تعداد پست: 5315 میگه دست نزن خودم درست میکنم. بعد سرجاش میشینه و یادش میره بعضی خانواده ها بچه هاشونو اینجوری تربیت کردنمن از روز اول کارای شخصی همسرمو سپردم به خودشولی شما آروم آروم باید بهش یاد بدیبا دعوا و ناراحتی اصلا نمیشه
لَبخَند عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3988 شما ؟ مگه شما خودتو معرفی کردی ک ب ایشون میگی شما؟؟؟ 😃 🍃🌻 عشقای من یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
متیناا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 441 بعضی خانواده ها بچه هاشونو اینجوری تربیت کردن من از روز اول کارای شخصی همسرمو سپردم به خودش ولی شم ... چطور از ذهنش بندازم که اگه کارشو انجام میدم چون دوسش دارم نه اینکه وظیفمه
آسمون2 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 721 شما یه نگا به تاپیکای قبلیت بنداز میفهمبن کی بی ادبه.جوا های هویه . وای سر درد گرفتم از دست شما خیلی طرز حرف زدنتون بد هست..رو اعصابتون مسلط باشید
آسمون2 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 721 آره بخدا... 🙁 آدم افسرده میشه اینجور آدما رو می بینه... کلی ادعاشونم میشه... عزیزمی شما 😘❤ خانم لبخند لایک دارن ..دوستت دارم