2777
2789
عنوان

وظیفه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 221 پست
نگران شوهر خودت باش  .فعلا که ما خوبیم و نازمیکنیم .شما هم‌ به سرویس دادنت برس

مطمعنی ارزوی دکتری خوندن نداری خیلی طرز حرف زدنت زشته در حد یه خانم بی سواد متاسفم واقعااااا

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شما یقه اینا رو گرفتی طرز فکرتون دوست نداشتم پستهاشون رو که خوندم در حد یه مشاور که به من مشاور ...

آفرین گلم... 😍😍😍😍 خودش اومده بلوا بپا کرده انداخته گردن ما! انقده حرصم میگیره ازین بچه بازیا و دهن ب دهن اومدنا... 😞😞😞 حیف آرامشم ک بهم خورد...

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
آفرین گلم... 😍😍😍😍 خودش اومده بلوا بپا کرده انداخته گردن ما! انقده حرصم میگیره ازین بچه بازیا و د ...

عزیزم بی خیال شو متاسفانه رشد عقلی به سن نیست 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
مطمعنی ارزوی دکتری خوندن نداری خیلی طرز حرف زدنت زشته در حد یه خانم بی سواد متاسفم واقعااااا

هاهاهاهاها 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واقعانم...😆😆😆😆👏👏👏👏

عزیزم بی خیال شو متاسفانه رشد عقلی به سن نیست 

آره بخدا... 🙁 آدم افسرده میشه اینجور آدما رو می بینه...

کلی ادعاشونم میشه...  عزیزمی شما 😘❤

میگه دست نزن خودم درست میکنم. بعد سرجاش میشینه و یادش میره

بعضی خانواده ها بچه هاشونو اینجوری تربیت کردن

من از روز اول کارای شخصی همسرمو سپردم به خودش

ولی شما آروم آروم باید بهش یاد بدی

با دعوا و ناراحتی اصلا نمیشه

بعضی خانواده ها بچه هاشونو اینجوری تربیت کردن من از روز اول کارای شخصی همسرمو سپردم به خودش ولی شم ...

چطور از ذهنش بندازم که اگه کارشو انجام میدم چون دوسش دارم نه اینکه وظیفمه