2777
2789
عنوان

وظیفه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 221 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قوانین اسلام رو قبول ندارم...که میگه زن باید بخاطر شیر دادن پول بگیره یا کارخونه وظیفه زن نیست..‌از اونورم میگه مرد میتونه سه تا زن بگیره😐😐 منطقی اینه وقتی شوهرتون کار بیرون انجام میده ..ماهم کارهای خونه رو انجام بدیم قدیمم نیست یکسره بشوریم بسابیم ...ماشین لباسشویی و ظرفشویی و...همه چیز آماده و محیاست...ولی درموزد بچه باید هر دو کمک کنن ...نظر خودمه🙄

وظیفه نیست ولی چه باید انجام بدی اگه شاغل نیستی اگه شاغل بودی کارای خونه باید تقسیم میشد شوهرتم میتو ...

ببینید من نمیگم کاره خونه اگه یه چای بخوره میگه تو باید جمعش کنی

قانونی که همچین شرایطی رو قرار داده میدونی چققققققدر محدودیت برای زن قائل شده؟! میدونی شما بدون اجا ...

درسته عزیزم 

ولی هم زن هم مرد بخواد زندگیش بر پایه ی قانون پیش بره اون وقت نمیشه زندگی کرد باید هردوطرف یه جوری کوتاه بیاد  دیگه چاره ای نیس 

میدونم گلم ،من اینا رو میگم وقتایی که عصبی میشم میخوام حرصشو دربیارم وگرنه همیشه کارای خونه رو خودم ...

اشکال نداره عزیزم

آقایون بنده خداها بیرون کار میکنن، فشار زندگی هم روشونه، بعضی وقتا خسته میشن ب چیزای الکی گیر میدن... نباید ب دل گرفت این حرفاشونو. بعد ک یکم میخوابن و استراحت میکنن، اخلاقشون بهتر میشه 😊

شوهر منم از سرکار میاد بیشترِ وقتا دنبال بهونه میگرده ب ی چیزی گیر بده 😃 بعد ک میخوابه صبح بیدار میشه خیلی خوش اخلاق و بامزه میشه 😊😍

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

من اين سوالو روز اول خواستگاري از شوهرم پرسيدم و گفت از نظر من زن هيچ وظيفه اي تو خونه نداره الانم همينه نظرش ولي من خودم وقتي ميبينم از سر كار خسته مياد خونه دلم نمياد ازش كار خونه هم بخوام ولي خودش خيلي كمكم ميكنه اگه وظيفه بدونه واقعا خستگي تو تنم ميمونه مثل اين ميمونه كه شوهر آدم بره سر كار خسته بياد خونه به جاي اينكه بهش بگيم خسته نباشي بگيم وظيفته! خيلي حس بدي داره

من قوانین اسلام رو قبول ندارم...که میگه زن باید بخاطر شیر دادن پول بگیره یا کارخونه وظیفه زن نیست..‌ ...

منم با شما موافقم

برائ زن هزااااار جور محدودیت گذاشتن، از اون ور همه مسئوبیت ها رو ازش سلب کردن

من ترجیح میدم از حقوق انسانی برخوردار باشم ودر عوض تو زندگی یه سری از وظایف رو به عهده بگیرم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
ببینید من نمیگم کاره خونه اگه یه چای بخوره میگه تو باید جمعش کنی

مشکلو فهمیدمممم عشقم .مادرششش .باز پای مادرشوهر درمیان است .مادرشوهرت بهش یاد نداده  کاراشو خودش انجام بده😄😄😄😄😄