2777
2789
عنوان

وظیفه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 221 پست

زن میتونه حتی بابت شیری که به فرزندش میده هم پول بگیره چه برسه کار خونه.وظیفه نیس.ما زنا باعشق میکنیم کارهامون رو

ولی اینکه یه مردی وظیفه بدونه منم سختم میاد

شوهرمن همچین چیزی بگه میکشونمش دادگاه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خیلی زشته یکی بشینه یکی دیگه هی بخوره بریزه بذارن جلوش از جلوش بردارن 

کلی کار هم خانم اگر خانه دار هست  تو خونه میکنه مثل خونه داری غذا و ...که خیلی از جمع کردن میزو ...بیشتره

ولی اینکه زن هی جلوی مرد دولا راست بشه مثل خدمتکار خیلی بنظرم زشته 

وااااا 😐😐😐😐 خوبه دیگه... مردای بیچاره کار بیرونو انجام بدن، بیان تو خونه کارای شما رو هم انجام ...

میدونم گلم ،من اینا رو میگم وقتایی که عصبی میشم میخوام حرصشو دربیارم وگرنه همیشه کارای خونه رو خودم انجام میدم اما وقتی ایراد میگیره زورم میگیره

من هیچ وقت به همسرم نمیگم وظیفته خرجمو بکشی چون درست نیست و داره لطف میکنه . منم که تو خونه کاری انجام بدم اونم باید درک کنه که کاره منم  لطفه اما اون وظیفه میدونه

اگه ایشون شاغله و شما خونه هستی وظیفته...وگرنه چکار داری تو خونه

آفرین دمت گرم!!!! 😐😐😐😐👍

چی بدشونم میاد میگیم وظیفتون خونه داریه....

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
زن میتونه حتی بابت شیری که به فرزندش میده هم پول بگیره چه برسه کار خونه.وظیفه نیس.ما زنا باعشق میکنی ...

قانونی که همچین شرایطی رو قرار داده میدونی چققققققدر محدودیت برای زن قائل شده؟!

میدونی شما بدون اجازه همسرت حق نداری پاتو از تو خونه بذاری بیرون یا بری سرکار یا ادامه تحصیل بدی؟

میدونی حق حضانت فرزند، خروج از کشور، حق طلاق، حق تعیین محل سکونت و... نداری؟!

میدونی بر اساس همین قوانین ارث ودیه شما نصف اقاین هست؟!

به نظر من اگه شرایط زندگی مشترک رو بر اساس برابری وظایف وبرابری حقوق تنظیم کنیم، خیلی بیشتر به نفعمونه

چون قوانین ما با چندرغاز نفقه ومهریه (که کی داده وکی گرفته) و... عملا خانم ها رو از حقوق انسانی وشهروندی اولیه محروم کردن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک