2777
2789
عنوان

وظیفه زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3655 بازدید | 221 پست
من قوانین اسلام رو قبول ندارم...که میگه زن باید بخاطر شیر دادن پول بگیره یا کارخونه وظیفه زن نیست..‌ ...

آفرین... 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

قوانین اسلامو ک این آخوندا ب نفع خودشون دست کاری کردن... منم قبول ندارم...

آره دقیقاً حق با شماست گلم. الان دیگه همه ی امکانات فراهمه... همه چیز آماده ش هست؛ همه ی کارا رو هم ک لوازم برقی انجام میدن... من نمیدونم دیگه از خونه داری چیش باقی میمونه ک این خانوما ناراضی ان...

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
منم با شما موافقم برائ زن هزااااار جور محدودیت گذاشتن، از اون ور همه مسئوبیت ها رو ازش سلب کردن من ...

دقیقا...کلا زنارو گذاشتن تو قفس بعد میگم مقام والای زن...حالم بهم میخوره از این قانون های مسخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین دمت گرم!!!! 😐😐😐😐👍 چی بدشونم میاد میگیم وظیفتون خونه داریه....

عزیزم.این لطف ما زنا شوهرا به همه.و وقتی میشه از کلمه ی دلنشینی مثل (لطف و محبت) استفاده کرد و میشه با این طرز زیبای صحبت کردن همدیگرو از زندگی راضی نگه داریم و باعث بشیم عزت نفس همسرمون بیشتر بشه چرا باید از کلمه ی خشن و بی رحمانه و غیر دوستانه (وظیفه )استفاده کرد

باز همسر شما... همسرمن با اینکه شاغل هم هستم کار خونه رو تمام و کمال ازم میخاد ...البته من ک گوش نمیدم خسته ام 😁

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
آفرین... 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 قوانین اسلامو ک این آخوندا ب نفع خودشون دست کاری کردن... منم قبول ندا ...

دقیقا....والا یه ورزش و تحرکم هست ...مدام بخوای بشینی و ناز کنی و خودش خدای نکرده مریضی میاره☺

مشکلو فهمیدمممم عشقم .مادرششش .باز پای مادرشوهر درمیان است .مادرشوهرت بهش یاد نداده  کاراشو خود ...

دقیقا میرم خونه مادرشوهرم میگه پسرم ت  به هیچی دست نزن عروس میوه بده به پسرم

اونایی که شاغل نیستین و دم از کتاب و قانون میزنین تو همین قانون چهار زنه بودن هم اومده،یک ساعت بیرون از خونه کار کنین میفهمین مردا چی میکشن که انتظار دارین بعدش بیاد براتون کار خونه هم بکنه،طرف صحبتم با خانومای شاغل نیست اونا شرایطشون فرق میکنه

تیکر به وقت سزارین
عزیزم.این لطف ما زنا شوهرا به همه.و وقتی میشه از کلمه ی دلنشینی مثل (لطف و محبت) استفاده کرد و میشه ...

منم منظورم همینه وقتی از سر کار میاد چند بار میگم خسته نباشی اما اون میگه صبح تا شب بیکاری. 

اول یه چیز میگم استاتر جواب بده 

نکنه تو از اونایی هستی که خانه داری تا به شوهرت چایی میدی میگی پاشو جمع کن ....جورابت رو بردار یا .....منظورم اینه که شاغلی یا خانه دار؟؟؟

اگه خانه داری کلا مت چطوره؟؟؟؟

دقیقا میرم خونه مادرشوهرم میگه پسرم ت  به هیچی دست نزن عروس میوه بده به پسرم

خوب نده گلم...بگو پسرت  نی نی نیست منم مامانش نیستم خودش میتونه بره میوه بیاره پوست بکنه😁

اونایی که شاغل نیستین و دم از کتاب و قانون میزنین تو همین قانون چهار زنه بودن هم اومده،یک ساعت بیرون ...

من خودم يه زماني شاغل بودم از نظرم كار بيرون خيلي راحت تر از كار خونس. كار بيرون صبح تا عصره ولي كار خونه تمومي نداره