سلام بچه ها تازگی با همسرم به مشکل خوردم راستش قبلا هم اینجور شده بود اما گزشت اما اندفعه من کوتاه نیومدم . میگه من باید بخورم تو وظیفته جمع و جور کنی. میگه کارت خونه داری هستش. نظر شما چیه
من قوانین اسلام رو قبول ندارم...که میگه زن باید بخاطر شیر دادن پول بگیره یا کارخونه وظیفه زن نیست.. ...
آفرین... 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
قوانین اسلامو ک این آخوندا ب نفع خودشون دست کاری کردن... منم قبول ندارم...
آره دقیقاً حق با شماست گلم. الان دیگه همه ی امکانات فراهمه... همه چیز آماده ش هست؛ همه ی کارا رو هم ک لوازم برقی انجام میدن... من نمیدونم دیگه از خونه داری چیش باقی میمونه ک این خانوما ناراضی ان...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم.این لطف ما زنا شوهرا به همه.و وقتی میشه از کلمه ی دلنشینی مثل (لطف و محبت) استفاده کرد و میشه با این طرز زیبای صحبت کردن همدیگرو از زندگی راضی نگه داریم و باعث بشیم عزت نفس همسرمون بیشتر بشه چرا باید از کلمه ی خشن و بی رحمانه و غیر دوستانه (وظیفه )استفاده کرد
باز همسر شما... همسرمن با اینکه شاغل هم هستم کار خونه رو تمام و کمال ازم میخاد ...البته من ک گوش نمیدم خسته ام 😁
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
اونایی که شاغل نیستین و دم از کتاب و قانون میزنین تو همین قانون چهار زنه بودن هم اومده،یک ساعت بیرون از خونه کار کنین میفهمین مردا چی میکشن که انتظار دارین بعدش بیاد براتون کار خونه هم بکنه،طرف صحبتم با خانومای شاغل نیست اونا شرایطشون فرق میکنه