2777
2789

رتبه ۱۷ هزار منطقه دو رشته انسانی دولتی هیچی قبول نشدم آزاد و پیام نور جفتش حسابداری که اولویت اولم بود قبول شدم ولی دلم با دانشگاه دولتی هست مشاورم گفت اگه بخونی واقعا با این رتبه سال دیگه زیر ۱۰۰۰۰ میشم صد درصد دولتی میارم ولی نمی‌دونم چیکار کنم نمی‌دونم میتونم تحمل کنم یک سال دیگه بخونم یازدهم و دوازدهم رو یا نه 💔💔

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

پول داشته باشم میرم

هزینه مشکلی ندارم اصلا ولی دلم با دولتی هست همیشه دوست داشتم دانشگاه دولتی باشم 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس محرومیت چی

دانشگاه دولتی قبول نشدم خب چی رو محروم بشم

پشت بمون منم مامایی قبول شدم با تراز ۷۵۰۰ پشت میمونم برای ۴۰۵

من معدلم گند زد به کنکور اگه معدل بالای ۱۸ بودم صد درصد قبول بودم نهایی ها رو خراب کردم 

من معدلم گند زد به کنکور اگه معدل بالای ۱۸ بودم صد درصد قبول بودم نهایی ها رو خراب کردم

دقیقا منم همین مشکل داشتم اشکال نداره الان وقتمون زیاده تا خرداد میتونیم ۱۰۰۰ بار نهایی بخونیم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

من با رتبه سه هزار منطقه یک رشته انسانی دولتی قبول شدم می خوام برم آزاد 😑البته اصفهان می خواستم نشد

وا چرا نمی‌خوای بری ؟؟؟؟ 

دقیقا منم همین مشکل داشتم اشکال نداره الان وقتمون زیاده تا خرداد میتونیم ۱۰۰۰ بار نهایی بخونیم

تا فردا تصمیم صد درصد رو میگیرم برم یا بمونم اگه پشت بمونم درست میخونم من رشته های چرت مثل اقتصاد و تاریخ و جغرافیا رو میاوردم ولی خب بدرد نمیخوره بازار کار نداره موفق باشی عزیزم ❤️

اشتباه تایپی شد منظورم اینه قبول نشدم

ای بابا چه رشته ای میخواستی مگه ؟؟ دانشگاه های تیپ ۲ یا ۳ صد درصد قبول میشدی که آزاد چی میخوای بخونی ؟

تا فردا تصمیم صد درصد رو میگیرم برم یا بمونم اگه پشت بمونم درست میخونم من رشته های چرت مثل اقتصاد و ...

مرسی عزیزم همچنین

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود