2777
2789
عنوان

جای من باشید میرید دانشگاه یا پشت می مونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 97 پست

اگر پیش دانشگاهی بودی یکسال بمون

اگر امسال پشت بودی ،برو دانشگاه 

مگر اینکه یه رشته تاپ علاقه داستی باشی ،در این صورت یکسال بمون 

اینکه میگی دولتی دوست داری واقعا باهم فرقی ندارن وقتی بخوای بری سرکار اصلا مهم نیست مدرکت از کجا گرفتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب واسه همین میگم سال بعد اگه چیزی ک میخای قبول نشی اذیت میشی این قانون محرومیت خیلی بده

ای بابا اصلا فکر نکرده بودم به این 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

بچه ها برای ثبت نام دانشگاه پیام نور تا کی زمان هست؟ کنکور قبول شدم پیام نور

درد مرا جز او دارویی دوا نکند. میشه لطفا برای به هم رسیدن منو عشقم دعا کنین یا یه صلوات بفرستین؟ لطفا بهم بگین منم دعا تون کنم قشنگا🥺❤️🩵
اگه هزینه مشکل نداری آزاد با دولتی فرق چندانی نداره در نهایت همشون با هم یک جا کار میکننبستگی به مها ...

هیچ وقت فکر نمی‌کردم برم آزاد ،ـــ⁦ಥ⁠_⁠ಥ⁩

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

چطور قبول نشدی هیچی حتما اشتباه انتخاب رشته کردب

من فقط دانشگاه شهر خودم حسابداری و مدیریت دولتی و صنعتی و بازرگانی و مشاوره زدم دیگ رفسنجان و بوشهر اینارو هم زدم باز هیچی نیاوردم 

به نظرم اگه اون رشته اییه که دوس داری برو دانشگاه ازادم خوبه

بعد پشت کنکور موندن سخته و فشار زیادی روت میشه چون یازدهمم باید نهایی بدی

بعد ترازت هم واسه سال بعد ذخیره نمیشه

اگه ازادم بری باز میتونی کنکور رو شرکت کنی باید مرخصی بگیری

خواهر من زیر۴۵۰۰منطقه یک،دولتی نیاورد می‌ره آزاد

دقیقاااااا دولتی ریده شده توش

چرا واقعا با این رتبه ها مردود شدیم دور منم همه آزاد میرن

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

منم دخترم با ۷۲۹ منطقه ۱ دندون نیاورد

ای بابا 💔😢